Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2019 7:35
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Sériový vrah, který se přiznal ke stovkám obětí. Dokument od Netflixu prozkoumá zvrácenou mysl Henryho Lee Lucase

FILMY A SERIÁLY KRIMI
Uložit Uložené

Zabil opravdu několik stovek lidí? Nebo si velkou část svého příběhu pouze vymyslel?

Pro milovníky kriminálních případů si po dokumentární sérii o dozorci z koncentračního tábora připravil Netflix další lahůdku. V ní se podíváme na život nechvalně známého sériového vraha Henryho Lee Lucase. Ten měl mít údajně na kontě několik stovek obětí.

Doporučeno
Bestiální vrah Roubal svazoval své oběti, aby se pomalu dusily vlastní vahou. Tělo muže nechal rozežrat v odpadní jímce Bestiální vrah Roubal svazoval své oběti, aby se pomalu dusily vlastní vahou. Tělo muže nechal rozežrat v odpadní jímce 23. července 2019 11:48

Postupem času se ale zjistilo, že časová osa v jeho tvrzeních nesedí. Z jakého důvodu si brutální zločinec Lucas vlastně vymýšlel? To se dozvíš v pěti částech dokumentární série The Confession Killer. Debutová upoutávka k této novince naznačuje, že se divák bude moci ponořit do nejednoznačného vyšetřování zaplněného popisem mnoha brutálních vražd.

Lucas během své zločinné kariéry nezabíjel pouze cizince, ale postaral se i o usmrcení vlastní matky, kterou ubodal nožem. Větší část své vražedné poutě sdílel s mužem jménem Otis Tool, který byl zároveň jeho milencem.

O režii The Confession Killer se postaral na Oscara nominovaný Robert Kenner (Food, Inc.) a Taki Oldham (The Billionaire's Tea Party, Go for Broke, Inside the Birdcage). Všechny části budou na streamovací platformě Netflix dostupné od 6. prosince 2019.

Sériový vrah, ktorý sa priznal k stovkám obetí. Dokument od Netflixu preskúma zvrátenú myseľ Henryho Lee Lucasa
Sériový vrah, ktorý sa priznal k stovkám obetí. Dokument od Netflixu preskúma zvrátenú myseľ Henryho Lee Lucasa Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse