Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 19:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Do Oravskej priehrady spadlo auto z mosta, jeden človek zahynul

NEWS
Uložit Uložené

Vozidlo Škoda Kodiaq spadlo z mosta do Oravskej priehrady, vodič pri nehode zahynul.

Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti informuje o smutnej udalosti, ktorá sa udiala dnes v poobedňajších hodinách na severe krajiny. Vozidlo Škoda Kodiaq zišlo z vozovky, žiaľ, v tom čase sa nachádzalo na moste a spadlo priamo do Oravskej priehrady. Na miesto okamžite dorazili všetky záchranné zložky.

Doporučeno
Zpravodajka ČT předčasně ukončila reportáž z Hongkongu. V živém přenosu musela utéct před gumovými projektily Zpravodajka ČT předčasně ukončila reportáž z Hongkongu. V živém přenosu musela utéct před gumovými projektily 18. listopadu 2019 16:40

Zatiaľ nie sú známe žiadne okolnosti, za ktorých sa nehoda stala, žiaľ, vyžiadala si jednu obeť – o život prišiel vodič. „Okolnosti nehody budú predmetom vyšetrovania, v tomto štádiu nie je možné poskytnúť viac informácií,“ píše polícia na Facebooku a zároveň upozorňuje, aby si vodiči dávali pozor na cestách. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse