Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2019 17:44
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

10letá holčička dala otci seznam vánočních přání. Chce iPhone, Macbook, Gucci a 4 tisíce dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tam však její seznam přání ani zdaleka nekončí.

„Moje desetiletá dcera se asi zbláznila,“ píše tatínek na Twitteru a přidává i fotografii ručně psaného seznamu přání. Jeho dcerka mu seznam dala měsíc před Vánocemi, ale podle nás nestihne všechno koupit včas.

26 věcí včetně hotovosti

Říká se, že ženy nevědí, co chtějí. Tato mladá slečna mýtus absolutně zbourala svým dlouhým seznamem toho, co chce dostat na Vánoce. Nechybí iPhone či Macbook, na značky si potrpí i v módě a kosmetice, protože si přeje i Gucci pantofle, kabelku od Chanel a růžové Pumy. Prosí o oblečení, make-up či hotovost 4 000 dolarů.

Doporučeno
Koki: Jako malá jsem snila o slávě, prvně jsem si obarvila hlavu ve 12 letech (Rozhovor) Koki: Jako malá jsem snila o slávě, prvně jsem si obarvila hlavu ve 12 letech (Rozhovor) 1. listopadu 2019 15:37

Asi je načase, aby otec dcerce oznámil, že žádný Santa Claus nepřijde. Skvělé jsou i reakce dalších uživatelů Twitteru. Spíše mu doporučují najít si další práci a začít produkty shánět, našli se však i realisté, kteří se na to nedívají s humorem. Prý by měl omezit počet dárků na 4. Nejsme si jisti, zda toto řešení pomůže. Přece jen, pokud si vybere Gucciho, Apple a ty 4 tisíce... to je stále dluh na velmi dlouhou dobu.

Prohlédni si celý její seznam přání níže:

Domů
Sdílet
Diskuse