Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Yzomandias představuje nové album a známému raperovi hrozí 30 let vězení

REFRESHER ČESKÝ RAP FRESHNEWS RAP
Uložit Uložené

Novinky pro fanoušky rapu, filmů, kultury i dalších aktualit ze světa.

Yzomandias si v posledních dnech smazal všechny instagramové příspěvky. Co taková informace naznačuje? Nejde o žádnou neshodu v labelu Milion+, jak si řada fanoušků původně myslela. Ve skutečnosti je to krok k představení velké novinky. V nových Freshnews jsme zjišťovali, co všechno by za tímto zdánlivě náhlým rozhodnutím mohlo stát

Mnohem nepříjemnější problémy řeší populární raper Kodak Black. Ten byl před pár dny odsouzen a poslán do vězení, ve kterém by v případě, že by ho soud uznal vinným, mohl strávit dlouhých 30 let. Kodak měl nelegálně držet zbraně, které hrály roli při přestřelkách amerických gangů. Aktuálně je raper odsouzen na 48 měsíců a další soudní řízení ukáže, jak to bude dál.

Doporučeno
Karlos Vémola prozrazuje své velkolepé plány, zápas Daisy Lee a Lady Dee skončil lesbickou show Karlos Vémola prozrazuje své velkolepé plány, zápas Daisy Lee a Lady Dee skončil lesbickou show 13. listopadu 2019 18:00

Oslavy 17. listopadu jsou za námi a my při té příležitosti připravili řadu zajímavých článků, které by sis neměl nechat ujít. Dozvíš se například, jak vypadala móda během sametové revoluce, 5 zakázaných filmů, na které se Češi mohli znovu podívat až po roce 1989 a které největší mýty a lži z dob komunismu často slýcháváme od některých lidí. 

V čerstvých Freshnews dále najdeš záběry ze sprejerského útoky na obsluhu dopravního podniku, bitku dvou mužů, která přetrvávala deset stanic pražského metra nebo pravý důvod, proč se holubům špatně chodí po městě.

Domů
Sdílet
Diskuse