Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2017 15:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nejkrásnější děvčátko na světě už vyrostlo v nádhernou slečnu. Thylane okouzlila po New Yorku i londýnský Fashion Week

Uložit Uložené

Mladá Francouzka svojí přirozenou krásou zastíní kdekoho.

Jako malou holčičku ji označili za nejkrásnější dívku na celém světě a Thylane Blondeau nezůstala své pověsti nic dlužná. Stále pouze 16letá slečna se stála známou již ve svých 10 letech, kdy její sérii fotografií pro časopis Vogue Paris označila veřejnost za příliš sexualizovanou, ale Thylane z ní dnes profituje. Před časem podepsala smlouvu s agenturou IMG a po Fashion Weeku v americkém New Yorku se přesunula do Londýna, kde ji čekala pozvánka do přední řady na prohlídce Tommyho Hilfigera.

Na prohlídce obdivovala zvučná jména jako Gigi Hadid, Bella Hadid či Hailey Baldwin a v mnoha momentech byl o ni větší zájem než o modely a modelky na molu, protože její přirozená krása okouzlila každého, kdo se prohlídky zúčastnil. I když je modelingová kariéra mladé Francouzky stále ještě pouze v plenkách, ve svých 16 letech už má za sebou spolupráci se značkami jako L'Oreal a Jean Paul Gaultier, přičemž kontrakt s agenturou IMG Models ji předurčuje k rychlému posunu do nejvyšších kruhů celého průmyslu. Její agentura stojí i za Gigi Hadid, takže se nikdo nedivil, že měla Thylane na prohlídce oblečený outfit sestavený téměř výhradně z kousků od Tommyho Hilfigera a je pravděpodobné, že se jí v budoucnu dočkáme i na molu. Titul nejkrásnější dívky na světě bude ještě velmi těžké udržet, ale díky její přirozené kráse má před sebou pestrou budoucnost.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Thank u so much for this amazing show @tommyhilfiger @gigihadid ❤❤ #tommynow

Příspěvek sdílený Thylane (@thylaneblondeau),


BYE NY !! HELLO LONDON❤❤✌

Příspěvek sdílený Thylane (@thylaneblondeau),


In my NYC thoughts

Příspěvek sdílený Thylane (@thylaneblondeau),


Good morning ‍♀

Příspěvek sdílený Thylane (@thylaneblondeau),


Liberté égalité fraternité #vivelafrance #happy14thjuly

Příspěvek sdílený Thylane (@thylaneblondeau),


Domů
Sdílet
Diskuse