Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2019 19:02
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Pedofil na ulici ukradl matce 8leté děvčátko. Policie neměla při zásahu slitování

NEWS
Uložit Uložené

Unesené dítě ihned druhý den vypátrali.

Jednapadesátiletý pedofil Michael Webb si na ulici vyhlédl osmiletou holčičku jménem Salem Sabatka, kterou doslova vytrhl z rukou její matky a s uneseným děvčátek rychle ujel v autě.

Událost se měla podle Sky News udát za bílého dne v americkém městě Fort Worth. Policii se naštěstí muže podařilo rychle vypátrat a ihned druhý den byla malá Salem opět volná.

Dramatická událost se odehrála v květnu tohoto roku, ale veřejnost se až nedávno dostala k videu z policejního zásahu. Na něm je vidět, jak příslušníci policie vytáhnou nahého pedofila z hotelového pokoje. Po malém děvčátku však museli ještě chvíli pátrat.

Jak se za moment ukázalo, Salem se skrývala v koši na špinavé prádlo. Únosce měl oběti vyhrožovat, že pokud nebude ticho, tak ublíží jí, a také její rodině. Jednapadesátiletý Webb se ke svému činu nakonec přiznal.

Porota nad verdiktem uvažovala jen krátkých 10 minut. Soud ho uznal vinným ze sexuálního napadení a únosu, za což mu vyměřil doživotí.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13
Domů
Sdílet
Diskuse