Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2019 11:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

ASAP Rocky navrhuje oblečení pro trestance švédského vězení, ve kterém ho měsíc drželi. Ve Stockholmu odehraje koncert zdarma

MÓDA ŠVÉDSKO
Uložit Uložené

ASAP Rocky brzy odehraje koncert ve Švédsku, kam se vrátí jen pár měsíců po velmi kontroverzním zatčení a měsíčním věznění.

ASAP Rocky má za sebou suverénně nejnepříjemnější rok své kariéry kvůli nedorozumění z léta, kdy po konfliktu se dvěma muži ve švédském hlavním městě skončil ve vězení. Sice jednal v sebeobraně, soud ho ale nakonec uznal vinným, konstatoval ale, že měsíční vězení bylo dostatečným trestem. 

Hlava ASAP Mob aktuálně oznamuje, že se vrací do Stockholmu, kde už 11. prosince odehraje plnohodnotnou show za doprovodu dalších švédských umělců.

Doporučeno
A$AP Rocky se vrátil do Evropy, fanoušky ve Finsku nechal skandovat „f*ck Sweden“ A$AP Rocky se vrátil do Evropy, fanoušky ve Finsku nechal skandovat „f*ck Sweden“ 20. srpna 2019 8:55

Jelikož si americký raper na vlastní kůži zažil pobyt za mřížemi, rozhodl se právě vězňům a věznicím věnovat většinu z toho, co za vystoupení vydělá. „Když jsem si ve vězení procházel tím vším, po celou dobu jsem sledoval televizi, kde jsem viděl, jak mi švédští fanoušci posílají lásku a nyní jim ji chci vrátit,“ komentuje Rocky svůj návrat na místo, ze kterého si odnesl ty nejhorší vzpomínky. 

ASAP Rocky má přirozeně velmi blízko k módě, a tak se podle magazínu Forbes rozhodl potěšit své bývalé spoluvězně tím, že jim navrhl design oblečení, které budou moci nosit. Tento nápad podle něj vychází z teorie, že i to, co máme oblečené, může mít pozitivní dopad na naše psychické zdraví. Slova amerického rapera potvrdil i švédský deník Aftonbladet.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Summit (@summit),

Domů
Sdílet
Diskuse