Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2019 15:13
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Policie ve čtvrtek našla v Bratislavě další tělo ženy, muži zákona vyloučili souvislost s případem Violy

NEWS
Uložit Uložené

Případ podle slov policistů nemá žádnou souvislost s případem z 11. listopadu.

Vražda studentky Violy otřásla celým Slovensku. Policie dnes měla tiskovou konferenci, kde chtěla veřejnost seznámit s dalšími skutečnostmi. Mimo jiné jsme se dozvěděli, že muži zákona dnes našli v druhém bratislavském obvodu tělo ženy. Případ ale podle slov policistů nemá žádnou souvislost s případem z 11. listopadu.

Doporučeno
Slovenskem otřásla brutální vražda učitelky. Studenti na její památku zapálili stovky svíček Slovenskem otřásla brutální vražda učitelky. Studenti na její památku zapálili stovky svíček 20. listopadu 2019 22:51


„Mohu jednoznačně potvrdit, že není žádná souvislost mezi tímto případem a případem, který byl dokumentován v témže teritoriu 11. listopadu,“ prohlásil ředitel Krajského ředitelství (KR) Policejního sboru (PZ) v Bratislavě Adrian Pavlík s tím, že neexistují žádné důkazy o tom, že by šlo o sériového vraha.

Pavlík ujišťuje, že k případům budou přistupovat s nejvyšší odpovědností. „Mohu vás ujistit, že na případu pracují opravdu ti nejzkušenější kriminalisté, policisté, kteří již mají dostatečnou praxi,“ řekl na tiskovce zástupce odboru kriminální policie KR PZ v Bratislavě Milan Maškara.

Podrobnosti případů nechtějí zveřejňovat, protože medializace může narušit vyšetřování. Od oznámení prvního případu podle Maškary provedli desítky procesních úkonů, včetně výslechů, prohlídek a zajištění stop. Pátrání po oběti bylo vyhlášeno 12. listopadu, policie ji ztotožnila ještě v ten den.

Domů
Sdílet
Diskuse