Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2019 9:55
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Ruský Pepek námořník, který si napíchal bicepsy olejem, musel podstoupit operaci. Vyndávali mu odumřelé svaly

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Před podstoupením zákroku měly jeho bicepsy obvod 61 cm.

Celá řada odborníků Kirilla Terešina varovala, že jeho olejem napíchané bicepsy představují velké nebezpečí. Někteří mu dokonce předpověděli i amputaci obou rukou. Jednoho dne by se totiž v jeho tkáni pod působením oleje zaručeně objevily vředy, po nich by následoval zánět a klidně by kvůli tomu mohl přijít i infarkt.

Doporučeno
Rus s bicepsy napíchanými olejem, kterého přezdívají Pepek námořník, vydržel v MMA zápase 3 minuty Rus s bicepsy napíchanými olejem, kterého přezdívají Pepek námořník, vydržel v MMA zápase 3 minuty 21. října 2019 14:29

Jak informuje kanál Global News, 23letý Rus nakonec přistoupil na slova lékařů a podstoupil operaci. Museli mu odstranit až 1,4 kilogramu odumřelých svalů a tři litry oleje. Před podstoupením zákroku měly jeho bicepsy obvod až 61 cm.

Chirurg Dr. Dimitrij Melnikov tvrdí, že když se synthol dostane do lidského těla, může způsobit rány podobné popáleninám a tkáň poškozená jizvami odumře. Odstranění odumřelých svalů z Kirillových bicepsů prý bylo velmi riskantním zákrokem.

Mladého ruského bodybuildera ale čeká ještě řada operací. Odumřelou tkáň mu totiž vyndávali zatím jen z levého bicepsu. Kirill měl prý velké štěstí, že se infekce nedostala do jater.

Doporučeno
Muž s bicepsy jako Pepek námořník se připravuje na další MMA zápas. Tentokrát ho trénuje ruský Hulk Muž s bicepsy jako Pepek námořník se připravuje na další MMA zápas. Tentokrát ho trénuje ruský Hulk 14. listopadu 2019 17:56

Šílenec jménem Kirill „Bazooka Arms“ Terešin se proslavil v roce 2017 poté, co si napíchl bicepsy olejem podobným syntholu. Na skutečný synthol tehdy neměl peníze, a tak si olej namíchal doma. Kirilla kvůli jeho nepřirozeně mohutným rukám mnohá média označují za ruského Pepka námořníka.

Domů
Sdílet
Diskuse