Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2019 12:49
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Conor McGregor se zanedlouho vrací do UFC. Na Twitteru sdílel fotky s proměnou svého těla

SPORT
Uložit Uložené

Do souboje, který ho čeká už v lednu, jde Ir naplno.

Populární MMA zápasník Conor McGregor nedávno v Moskvě oznámil, že se po roce opět vrací do UFC a jeho první zápas by se měl odehrát už 18. ledna. Podle neoficiálních informací by se měl setkat s Donaldem „Cowboyem“ Cerronem. A nyní „The Notorious“ na svém oficiálním Twitteru sdílel fotografii, kde ukazuje transformaci svého těla.

Doporučeno
Conor Mcgregor rozdá milion dolarů, které vydělala jeho whisky Conor Mcgregor rozdá milion dolarů, které vydělala jeho whisky 21. listopadu 2019 14:22

Conor jde do zápasu naplno a na snímku, který veřejně sdílel, poukazuje na to, že během své kariéry si vyzkoušel až 3 váhové kategorie.

Když se z něj v roce 2013 stala hvězda, měl 65,7 kg. Později přibral až na 70,3 kg, čímž se dostal na hranici lehké váhy, a na třetí fotce v koláži váží Ir až 77,1 kg.

Poslední McGregorův zápas byl proti Khabibu Nurmagomedovi, kterému se tehdy podařilo vyhrát a obhájit titul šampiona lehké váhy organizace UFC. Kvůli Conorovým problémům mimo oktagon (různé soudní procesy a skandály) a zejména zlomené ruce se jeho návrat dlouho odkládal.

Aktuálně ještě není jasné, v jaké váhové kategorii chce Conor v lednu bojovat, vypadá to však tak, že se na zápas poctivě připravuje a rozhodne svůj návrat nenechá náhodě.

Domů
Sdílet
Diskuse