Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. listopadu 2019 20:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Casey Neistat je v Košicích a setkává se se Slováky. Zjistili jsme, co tam dělá

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Mladý Košičan nám prozradil, co dělá na Slovensku jeden z nejpopulárnějších youtuberů na planetě.

Jeden z nejpopulárnějších youtuberů planety Casey Neistat se v posledních dnech pohybuje po Košicích a nám se podařilo zjistit, co na Slovensku dělá. Už včera s ním zveřejnil fotku Bekim, kterého dokonce začal sledovat na Instagramu: „Bydlíme ve stejném hotelu, tak jsme si udělali fotku,“ prozradil Bekim pro Refresher. „Myslím, že zde byl na nějaké party, dále jsme nemluvili o konkrétních plánech, později jsem si všiml, že mě začal sledovat na Instagramu, tak jsem mu to opětoval,“ dodává s úsměvem.

„Společné plány zatím nemáme, ale vím, že teď šel na pokoj, tak přemýšlím, že na něj zaklepu a pozvu ho na pivo, ale ještě uvidíme,“ uzavírá Bekim.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa bekimko (@bekimko),

Dnes se s Caseym setkal i mladý Košičan David Polák, kterému se podařilo zjistit ještě více než Bekimovi. „Potkali jsme se dvakrát, poprvé u hotelu, ve kterém bydlí, a později opět náhodně na Hlavní ulici,“ říká David.

Doporučeno
Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou? Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou? 22. března 2024 14:00

A co tu ve skutečnosti hvězdný autor vlogů dělá? „Natáčí dokumentární film o Davidu Dobříkovi,“ prozradil nám mladý fanoušek z východu, kterému se to podařilo zjistit tak, že mu Casey dal podepsat (pravděpodobně GDPR) dokument, kde bylo napsáno, že souhlasí s použitím své tváře v tomto dokumentu.

David Polák se s Caseym setkal již v minulosti v New Yorku a podle jeho slov si ho youtuber pamatoval. „Ptal jsem se ho jen základní věci, i jsem mu řekl, že jsme se už setkali před třemi lety a on, že ano, že si vzpomíná, tak jsem si jen v hlavě řekl, že určitě,“ dodává David s úsměvem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ™ (@_davidpolak_),

Domů
Sdílet
Diskuse