Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2019 9:26
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Knights of Ren konečně v akci! Kylo Ren a Rey svádějí souboje se světelnými meči a ve vesmíru se rýsuje bitva století

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější televizní spot odhaluje nové záběry a konečně i první pořádný pohled na Knights of Ren.

Reklamní kampaň na Star Wars: The Rise of the Skywalker je v plném proudu, a tak není překvapením, že každých pár dní vidíme nový televizní spot či klip. Dnešek není výjimkou. Zajímavý je však tím, že konečně dostáváme nový pohled na Knights of Ren. Jde o tajemnou skupinu válečníků vedenou Kylo Renem, která byla představena v The Force Awakens.

Nic však o ní nevíme a od té doby se po nich slehla zem. Zdá se, že se konečně dozvíme, co jsou zač a jaký je rozsah jejich schopností. Tak nějak však máme dojem, že Abrams je použije jen proto, že musí. Nakonec, je trochu divné, že se jich v sequelové trilogii zatím nikdo ani nedotkl. V každém případě, poslední epizoda ukončí Skywalker ságu.

Pokud si však představíme, že to vše vedlo k tomuto... Celá desetiletí čekání na finále Star Wars... No, jsme trochu zklamaní. Necítíme ten hype, tu natěšenost a podobně. Jednak za to může předešlý díl, jednak celková úroveň sequelové trilogie a jejich postavy/příběh. Snad nás ale J. J. Abrams na režisérském křesle potěší a z kin odejdeme spokojeni.

Dozvíme se to už 19. prosince. Příběh se bude odehrávat rok po událostech The Last Jedi a poznáváme v něm několik nových postav. Z nováčků přivítáme Naomi Ackie (Dr. Who), Richarda E. Granta a Keri Russell. V první řadě se však vrátí Ian McDiarmid jako Palpatine a Billy Dee Williams jako Lando Calrissian. Uvidíme i Luka Skywalkera, i když nevíme přesně, v jaké formě.

Doporučeno
Star Wars spěje po 40 letech ke konci. Epický trailer pro Epizodu IX slibuje, že odpoví na spoustu příběhových otázek Star Wars spěje po 40 letech ke konci. Epický trailer pro Epizodu IX slibuje, že odpoví na spoustu příběhových otázek 22. října 2019 7:26

Režíroval již zmíněný J. J. Abrams (The Force Awakens, Star Trek), přičemž scénář napsal společně s Chrisem Terrinem (Argo, BvS). Pro více informací o Star Wars: Episode IX klikej sem.


PS: Kathleen Kennedy se po odhalení Palpatina dušovala, že ho měli v plánu přivést od samého začátku. Colin Trevorrow, původní režisér Epizody IX, se ale prokecl. Tvrdí totiž, že Abrams ho vsunul do scénáře, protože on s ním vůbec nepočítal.

Domů
Sdílet
Diskuse