Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2019 17:59
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Nepredali mu energetický nápoj, tak sa opil a išiel podpáliť celý klub. Na incident si nespomína, tvrdil jeho advokát

NEWS
Uložit Uložené

Pred klub sa dostavil s 20-litrovou kanistrou čiastočne naplnenou benzínom.

38-ročný Michael Day si pri svojom poslednom alkoholickom excese poriadne zavaril. Keďže mu v klube nepredali Red Bull, rozhodol sa, že ho so všetkými hosťami jednoducho podpáli, informuje Metro News. Incident sa odohral v anglickom mestečku Wantage.

Michael sa jedného večera vybral do klubu, kde však nepredávali Red Bull, a tak svojmu zákazníkovi ponúkli iný energetický drink. Keďže začal byť následne agresívny, z miesta ho vyhodili. Po príchode domov sa však opojený alkoholom rozhodol, že sa vráti naspäť s kanistrom benzínu a klub podpáli.

Doporučeno
Vůdce kultu miloval hazard a sexuálně zneužíval ženy. Po bombovém atentátu na jeho osobu zůstaly pouze kousky lidských těl Vůdce kultu miloval hazard a sexuálně zneužíval ženy. Po bombovém atentátu na jeho osobu zůstaly pouze kousky lidských těl 19. října 2019 13:58

Benzín mal vyliať na vchodové dvere, na podlahu v klube a taktiež na zamestnancov.Všetkých vás zapálim,“ kričal opitý muž na hostí. Ešte predtým, než ale stihol škrtnúť zápalkou, 38-ročného Daya zastavili. Priestory klubu však výrazne napáchli benzínom, a tak muselo byť všetkých 177 hostí evakuovaných.

Obvinený muž tvrdil policajtom, že pred príchodom s kanistrom vypil sedem pív, pričom chcel svojím činom ľudí iba vystrašiť, a teda podľa vlastných slov nebolo jeho úmyslom klub naozaj podpáliť.

Počas tohto bláznivého počinu mal však v ústach cigaretu, a tak nechýbalo veľa, aby celá udalosť skončila veľkou tragédiou. Dayov obhajca tvrdil, že si klient na incident nespomína, no to mu nakoniec nepomohlo. Sudkyňa Michaela Daya odsúdila na trest odňatia slobody v trvaní 5 rokov a 2 mesiace.

Domů
Sdílet
Diskuse