Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Na Instagramu se chlubí mrtvými zvířaty, lidé jí proto vyhrožují smrtí

NEWS
Uložit Uložené

Mladou lovkyni na Instagramu sleduje přes 35 tisíc lidí. Mnozí ji ale nenávidí.

Devětadvacetiletá Lucy Rose Jain z Nového Zélandu miluje lov zvířat a se svými „trofejemi“ se ráda chlubí i prostřednictvím Instagramu. Nebude ale první ani poslední lovkyní zvířat, která je za svou činnost a provokativní fotografie vystavena velké kritice. Lucy si musela dokonce zvyknout na to, že jí někteří lidé vyhrožovali smrtí, píše Daily Mail.

Svůj koníček se snažila v minulosti udržovat i během pokročilého těhotenství. Aktuálně je již matkou tří dětí, kterým jsou 4 roky a 7 let, přičemž nejmladší Daisy je pouhých 5 měsíců. Se svými potomky a partnerem chodívají pravidelně na lov, a to dokonce několikrát za měsíc. Nejčastěji společně zabíjejí prasata, jeleny, kozy a králíky.

Doporučeno
I když jsi vegetarián, umírají kvůli tobě zvířata, říká lovkyně Michaela Fialová I když jsi vegetarián, umírají kvůli tobě zvířata, říká lovkyně Michaela Fialová 11. února 2019 13:26

„Přijde mi divné, že lidé nemají problém jít do supermarketu a koupit si zabalené maso zvířete, které již někdo jiný zabil, ale mají problém s tím, když ho zabiju já,“ řekla pro 1 News lovkyně. Lidem vysvětluje, že zvířata zabíjí navíc mnohem méně bolestným způsobem, než tomu bývá na jatkách.

Kromě toho považuje matka tří dětí lovení zvířat za finanční odlehčení rodinných úspor. Podle jejího odhadu díky tomu za měsíc na mase ušetří až 300 novozélandských dolarů, a tedy ročně přibližně 3 600 NZD (zhruba 50 tisíc korun).

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Huntress New Zealand (@hunting_lucyjaine),

Domů
Sdílet
Diskuse