Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2019 10:19
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Elon Musk se opět snaží lidi ohromit, zveřejnil video, jak Cybertruck bez problémů táhne Ford F150 do kopce

TECH
Uložit Uložené

Přichází také s vysvětlením, proč ocelová koule rozbila okna Cybertrucku.

Před pár dny Elon Musk představil nový Cybertruck. Při představování nové Tesly chtěli předvést pořádnou show, což se nakonec moc nevyplatilo, jak jsme ti již říkali.

Doporučeno
Tesla Cybertruck má mít nerozbitná skla. Rozbila se už během živé prezentace Tesla Cybertruck má mít nerozbitná skla. Rozbila se už během živé prezentace 22. listopadu 2019 10:35

V krátkosti ti to však shrneme, Elon Musk vyzdvihoval karoserii auta, měla být totiž mimořádně odolná a poskytnout tak lidem uvnitř „ultimátní ochranu“. Do dveří auta tak nechal mlátit kladivem, což auto ustálo.

Také tvrdil, že okna nového vozu jsou nerozbitná. Nechtěl zůstat jen u tohoto tvrzení, a proto se rozhodl, že i to publiku dokáže. Do oken Cybertrucku nechal hodit ocelovou kouli. Ta okna okamžitě rozbila.

Po tomto představení to chtělo problém nějak vyžehlit. Elon Musk na Twitteru zveřejnil video, jak těsně před představením do oken házejí stejnou kouli a okno kouli jednoduše odrazilo. Později zveřejnil video, jako jeho nový Cybertruck bez problémů táhne Ford F150, který jede druhým směrem, nahoru do kopce, informuje NBC.

Po tom, co se během show rozbila okna, Elon očividně neměl odpovědi. Smál se a sám říkal, že tomu nerozumí, prý na okna předtím házeli i kuchyňský dřez a okno to ustálo. Dnes už má odpověď na to, proč se okno rozbilo.

Doporučeno
Když kovová koule zničila okno Cybertrucku, Elon Musk ztratil skoro 800 milionů dolarů Když kovová koule zničila okno Cybertrucku, Elon Musk ztratil skoro 800 milionů dolarů 24. listopadu 2019 10:17

„Mlácení kladivem způsobilo, že se rozbila spodní část skla. Proto se ocelová koule neodrazila,“ píše na své sociální síti. „Nejprve jsme měli hodit ocelovou kouli a až potom mlátit kladivem.”

Domů
Sdílet
Diskuse