Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž rozmístil po metropoli nálepky připomínající AirPody. Sleduj video, jak se je lidé snažili vzít ze země

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Doba pranků je už sice pryč, tento však pobaví minimálně každého majitele bezdrátových sluchátek od Apple.

Mnozí majitelé sluchátek AirPods od Apple se shodnou na tom, že jde o předmět, který se dá velmi jednoduše ztratit. Právě z této teze vycházel americký umělec, který napříč celým San Franciscem rozmístil 2D nálepky, které na první pohled připomínají ztracené sluchátko ležící na zemi. I když je již doba pranků pravděpodobně navždy pryč, Pablu Rochatovi se daří bavit svět díky videím, na kterých se lidé snaží se ztracený AirPod zvednout.

Autor nápadu na svůj Twitter napsal: „Udělal jsem nálepky podobající se na sluchátko v reálné velikosti a přilepil jsem je na zem po celém městě.“ To není ani zdaleka vše, aby chaos ještě zvýšil, na svou oficiální stránku přidal vzor, ​​který si můžeš stáhnout a vytisknout, abys oklamal své kamarády či kolegy v práci.

Doporučeno
Celý svět přidává penisy na Instagram Burger Kingu poté, co údajně ukradli umělcovo dílo a použili ho ke komerční reklamě Celý svět přidává penisy na Instagram Burger Kingu poté, co údajně ukradli umělcovo dílo a použili ho ke komerční reklamě 20. června 2019 19:46

Umělec a grafik Pablo Rochat se před celým světem zviditelnil ještě v červnu, kdy se společnosti Burger King za ukradení jeho nápadu pomstil velmi virálním nápadem, v jehož rámci lidé z celého světa hromadě přidávali na instagramový profil sítě restauraci penisy.

Domů
Sdílet
Diskuse