Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2019 20:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Opilého Justina Timberlakea někdo nafotil, jak ho osahává známá herečka. Fanoušci nechtějí uvěřit, že podvádí manželku

NEWS
Uložit Uložené

Herec měl pravděpodobně slabší chvilku a roli v tomto případě sehrál i alkohol.

Před pár dny obletěly zahraniční internet paparazzi fotografie, na kterých zjevně podnapitého Justina Timberlakea osahává jeho známá kolegyně Alisha Wainwright. Podle The Sun bylo zjevné, že měl populární herec popito, což kromě poháru u úst naznačovaly i jeho těžce koordinované pohyby.

Fotografie rozšířili lidé, kteří Justina v baru v New Orleans poznali, a důkazem, že je to skutečně on, je fakt, že právě v tomto městě vzniká nový film, kde je obsazen. V tomto případě mělo jít o soukromý večírek, a tak všichni zúčastnění měli právo předpokládat, že veřejnost nemá možnost cokoliv zachytit.

Justin Timberlake je od roku 2012 ženatý a jeho manželkou je populární Jessica Biel. Veřejnost je dlouhodobě vnímá jako stabilní pár showbyznysu, kteří své soukromí neřeší na sociálních sítích, vyhýbají se kontroverzím a pozornosti médií jakéhokoliv druhu, a tak je pochopitelně tato zpráva pro mnohé překvapením.

Podle The Sun se již od zveřejnění fotek Jessica Biel na veřejnosti objevila a tvářila se, že je vše v pořádku. Předpokládáme proto, že šlo jen o výpadek způsobený alkoholem, takže může být tento případ alespoň výstrahou pro všechny ostatní.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ⭐NSYNC FANS (@nsyncfans),

Domů
Sdílet
Diskuse