Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2019 18:59
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

V Anglii se na premiéře Frozen 2 rvaly děti s mačetami. Zatčena byla i 13letá dívka

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Toto ti vysvětlit nedokážeme.

Frozen 2 se po 6 letech čekání konečně dostalo do kin. A i když Disney se snímkem slaví obrovský úspěch, premiéru poskvrnila událost v Birminghamu. The Independent informuje o násilné rvačce mezi mladistvými. Údajně šlo o organizované napadení mezi dvěma skupinami, vyšetřovatelé právě zkoumají všechny patřičné okolnosti.

Doporučeno
Muž vešel do obchodu a začal kopulovat s plyšovým Olafem z pohádky Frozen Muž vešel do obchodu a začal kopulovat s plyšovým Olafem z pohádky Frozen 24. října 2019 22:26

Policie dostala v 18:30 hlášení přes 999, že se v Star City odehrává násilná rvačka a že její aktéři disponují i ​​mačetami. Na místo byly okamžitě vyslány policejní jednotky, které davy rozprášily díky taserům a pomáhali jim i psi. Množství mladistvých následně utíkalo do sálů, kde se skryli. Hlídky zajistily dvě mačety a nedaleko kina se našel i nůž. Zásah proběhl rychle, ale strážci zákona si z něj odnesli množství menších poranění.

Zatčeni byli čtyři mladiství: 13letá dívka, 14letý chlapec a dívka, 19letý teenager a další 14letý chlapec, a to kvůli bránění policistům ve výkonu služby. Vše se událo před promítáním Frozen 2, takže kino bylo plné dětí a rodin, které si odnesly velmi stresující zážitek a v horších případech možná i trauma. Obzvlášť pro nejmenší muselo jít o nepředstavitelně stresující situaci, protože policie evakuovala celou budovu. Server Independent nepíše o žádných dalších zraněních.

Domů
Sdílet
Diskuse