Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 7:32
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Mladý muž byl unavený z online seznamek, vytvořil si proto vlastní aplikaci, ve které je jediným mužem on

NEWS TINDER
Uložit Uložené

Ženám to značně... usnadňuje výběr?

Pokud ses už někdy pokoušel seznamovat online nebo přes různé aplikace, určitě víš, že to není jednoduché. Někdy můžeš „svajpovať“ i celé hodiny, ale s nikým si nepadnete do oka. Mnozí na appky jako Tinder pouze nadávají a tvrdí, že na nic jiného než na sex na jednu noc neslouží a lásku tam najdeš jen těžko. S tímto vším bojoval i Aaron Smith, 31letý Američan, který si jednoho dne řekl dost. O jeho jedinečném řešení píše CNET.

Toto není obyčejný Tinder

Tinder, Grindr nebo Humble mají jeden problém: velké množství uživatelů. Aaron měl dost soutěžení s jinými muži a rozhodl se, že o pozornost dam zabojuje po svém. Vyvinul si svou vlastní aplikaci, kterou nazval Singularity. Mohou se v ní registrovat ženy bez omezení, ale jediným mužem v appce je právě Aaron.

Doporučeno
Nová funkce Tinderu varuje uživatele před zeměmi, kde za homosexuální vztahy hrozí vězení Nová funkce Tinderu varuje uživatele před zeměmi, kde za homosexuální vztahy hrozí vězení 26. července 2019 14:15

Mladý muž se dnes představuje jako CEO a spoluzakladatel Singularity, jedinečné seznamovací aplikace pro ženy. Podobně jako na Tinderu, i zde můžeš potáhnout doprava, pokud si ti Aaron líbí, nebo doleva... v tomto případě uvidíš další Aaronovu fotku a můžeš zvážit, zda se ti přece jen nakonec nelíbí. Tímto tě chce zachránit od nekonečného výběru partnera a jednoduše tě pokaždé spáruje s sebou.

Geniální, nebo zoufalé?

Pokud zvažuješ, že dáš appce šanci, můžeš se podívat na kratičké promo video, ve kterém Aaron vysvětluje, jak to funguje. Nechybí ani emotivní úvod o tom, jaké náročné je seznamovat se v digitálním světě a „bravurní“ herecké výkony jeho (předpokládáme) kámošky. Možná by místo hodin vývoje mohl pozvat na rande právě ji?

Domů
Sdílet
Diskuse