Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 9:46
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Drake si dal na Rolls-Royce zlatou sovu, která má diamantové oči. Pravděpodobně je dražší než samotné auto

Drake si dal na Rolls-Royce zlatou sovu, která má diamantové oči. Pravděpodobně je dražší než samotné auto
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://blog.dupontregistry.com/celebrity-cars/drakes-new-rolls-royce-phantom-gold-owl-ovo/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">dupontregistry.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Limuzína nejnovější generace dostala kompletní look z dílny Mansory.

O tom, že i Drake si potrpí na exkluzivní automobilové kousky, jsme se již stihli přesvědčit nejednou, nyní však zašel ještě dál. Kanadský raper si totiž dal upravit svůj luxusní Rolls-Royce Phantom nejnovější generace do posledního detailu. O celý proces se opět postaral Tony Bet, tedy osoba, která má na starosti designové kreace jeho automobilového parku.

Samotný exteriér limuzíny všech limuzín tak zdobí optický paket z dílny Mansory – přibyly masivnější nárazníky, dodatečná LED světla, až 24" černé disky a efektní dvoubarevná karoserie. Černou část tak doplňuje speciální odstín žluté barvy, který má reprezentovat čínskou odrůdu citrusu známou jako Buddhova ruka. Třešničkou na dortu je však maska, ze které zmizela ikonická soška Spirit of Ecstasy.

Drake si dal na Rolls-Royce zlatú sovu s diamantovými očami, ktorá je drahšia ako samotné auto
Drake si dal na Rolls-Royce zlatú sovu s diamantovými očami, ktorá je drahšia ako samotné auto Zdroj: blog.dupontregistry.com

To je už co říct, vždyť právě tento detail odjakživa symbolizuje nedotknutelnost a samotnou podstatu značky Rolls-Royce. Drake měl však na věc jiný názor a místo pověstné sošky si na majestátní masce místo našla zlatá sova, která má ​​diamantové oči. Samozřejmě jde o paralelu k jeho vydavatelství OVO Sound.

Doporučeno
Lamborghini přináší více než 800koňový hypersport, který budeš moci provětrat i ty Lamborghini přináší více než 800koňový hypersport, který budeš moci provětrat i ty 26. listopadu 2019 18:06

Zlatý opeřenec byl vyroben ručně a jen jeden kus, a to speciálně pro účely masky, do které se dokáže skrýt. Na spodní části se navíc nachází celé jméno kanadského interpreta. Cenové relace úpravy ani sovy známé nejsou, je však více než pravděpodobné, že zlaté zvířátko s diamantovými prvky je dražší než ultra-luxusní Rolls-Royce jako takový. Dodejme přitom, že cena za základní Phantom bez úprav se pohybuje na úrovni od přibližně 9 milionů korun.

Domů
Sdílet
Diskuse