Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2019 15:10
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

82-ročnej žene sa do domu vlámal mladý muž. Zbila ho tak, že ho musela brať sanitka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Keď my budeme starí, chceme byť ako táto žena.

„Som sama, som stará, ale hádajte čo? Som tvrďáčka!“ vyhlásila pre médiá 82-ročná žena, ktorej vzhľadom na jej kondíciu sotva môžeme povedať starenka. Willie Murphy v jej newyorskom byte prepadol mladý muž. Nezľakla sa však, schytila najbližšiu zbraň, ktorú našla (stôl) a ukázala mu, že aj v pokročilom veku sa vie brániť. O zásahu akčnej ženy píše Independent.

Nenechala sa obalamutiť, hneď volala políciu

Willie by mala prísť robiť semináre pre slovenské dôchodkyne o tom, že dôverovať neznámym mužom sa neopláca. Vo štvrtok večer sa už chystala do postele, keď jej na dvere začal búchať neznámy muž. Prosil ju, aby zavolala sanitku.

Doporučeno
Dědeček za život navštívil již 50 000 hospod. Sám odhaduje, že za pivo utratil více než 3,5 milionu korun Dědeček za život navštívil již 50 000 hospod. Sám odhaduje, že za pivo utratil více než 3,5 milionu korun 22. dubna 2019 19:18

Willie sa nenechala obalamutiť, rovno zavolala na políciu. Medzičasom sa však mladík údajne vlámal do jej bytu. Willie sa najskôr schovala v prítmí, kým zvážila, čo použije ako zbraň. Napokon schmatla stôl, ktorý stál obďaleč, a začala ho ním biť. Pre miestnu televíziu WHAM-TV sa rozpamätala na podrobnosti útoku: „Vybral si nesprávny dom na vlámanie.“

Stôl sa časom rozbil, takže využila uvoľnené kovové nôžky. Tiež na neho niekoľkokrát skočila. Keď potom utekala cez kuchyňu, narazila na fľaštičku detského šampóna, ktorej obsah na muža vyliala. Na záver scény ako z akčného filmu schmatla metlu, ktorou ho ďalej bila, kým on ležal na zemi. „Myslím, že bol rád, keď ho napokon viezla sanitka, to ja som ho poslala až do sanitky,“ hovorila hrdo Willie.

Podľa informácií WHAM-TV 82-ročná žena, ktorá má okolo 150 centimetrov a mŕtvym ťahom zvládne až 100 kíl, neplánuje podať trestné oznámenie.

Domů
Sdílet
Diskuse