Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 10:05
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Finále Vikingů: Ivar hledá spojence k útoku na Bjornovu armádu. Připrav se na krvavý boj Vikingů s Rusy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zákeřný Ivar se vydal po Hedvábné stezce a našel krvelačných spolubojovníků.

Už závěr páté série nám potvrdil, že se poražený Ivar nehodlá určitě vzdát, a proto se vydává hledat spojence. Během dlouhé cesty se značně změnil jeho fyzický vzhled, ale nic nenasvědčuje tomu, že by ztratil chuť na pomstu.

V níže přiloženém videu můžeš sledovat první minuty z finální série oblíbeného seriálu Vikingové, během nichž vyhnaný Viking putuje po Hedvábné stezce. Trailer k 6. sérii nám jasně naznačil, že jeho pouť bude úspěšná – Ivar si totiž na pomoc přivede bojovníky z Ruska a jejich vůdce Olega (Danila Kozlovsky).

O závěrečný bratrovražedný souboj u Kattegatu se tedy nemusíš obávat.

Poslední sérii budeme moci sledovat od 4. prosince 2019, přičemž nás čekají dvě várky deseti epizod. Na režisérskou židli se v závěrečné sérii posadila i Katheryn Winnick, která v seriálu ztvárňuje tvrdou, ale krásnou bojovnici Lagerthu.

Ať už dopadnou boje o Kattegat jakkoliv, po konci seriálu na nás bude čekat sequelový projekt s názvem Vikings: Valhalla. V něm se časově přesuneme zhruba o 100 let dopředu. Podle vyjádření tvůrců se můžeme těšit na historické osobnosti, jako jako Leif Eriksson, Harald Sigurdson, Freydis či Vilém Dobyvatel.

Doporučeno
Vikingové čelí v krvavém traileru poslední série invazi Rusů i bratrovražedné válce. Přežije to Bjorn? Vikingové čelí v krvavém traileru poslední série invazi Rusů i bratrovražedné válce. Přežije to Bjorn? 7. října 2019 21:25
Domů
Sdílet
Diskuse