Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 15:39
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Bucky z Avengers bojuje za vojáka, který obětoval svůj život a zachránil 60 spolubojovníků

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Získá padlý medik Medaili cti?

Válečné drama The Last Full Measure divákům představí film vycházející ze skutečného života parašutisty a medika Williama H. Pitsenbargera. Ten ve Vietnamu zachránil množství životů, ale o svůj nakonec přišel.

Fiktivní hrdina z filmu Scott Huffman (Sebastian Stan alias Bucky z Avengers) se bude z pozice vyšetřovatele snažit o to, aby zemřelého hrdinu posmrtně ocenili Medailí cti (známou spíše z anglického názvu Medal of Honor), tedy nejvyšším vojenským vyznamenáním, jaké může udělit vláda USA.

V příběhu se podíváme na náročnou záchrannou misi z období vietnamské války, ale přesuneme se také do budoucnosti, kde uvidíme boj za ocenění odvážného vojáka, který padl při záchraně pro něj zcela neznámých lidí.

Nebojácného parašutistu ve snímku ztvárnil Jeremy Irvine (War Horse) a kromě něj uvidíš herce jako Christopher Plummer (All the Money in the World), William Hurt (Kiss of the Spider Woman), Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Bradley Whitford (The West Wing), Michael Imperioli (The Sopranos) či Linus Roache (Batman Begins).

Film režíroval a scénář k němu napsal Todd Robinson (Bílá smršť s Jeffem Bridgesem, Zabijáci osamělých srdcí s Johnem Travoltou a Salmou Hayek). The Last Full Measure bude mít premiéru v kinech USA 17. ledna 2020. Česká premiéra nebyla zatím určena.

Domů
Sdílet
Diskuse