Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2019 13:17
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Z Tesly si dělá srandu už i Lego. Vypadá tento Cybertruck lépe než Muskův návrh?

TECH
Uložit Uložené

Uštěpačný status se objevil na australské fan page výrobce legendárních kostek.

Můžeme se hádat o tom, zda je design nové Tesly Cybertruck povedený, nebo jde o pořádný krok vedle. Akcie firmy naznačují, že investory futuristický pickup příliš nepřesvědčil, aktuálně však Elon Musk hlásí až 250 tisíc rezervací

Co na tom, že za to stačilo zaplatit 100 dolarů a není známo, kolik z těchto předplatitelů si novinku nakonec skutečně objedná. Pozornost médií a veřejnosti způsobila, že o Tesle se mluví a píše každý den.

Doporučeno
Internet si utahuje z Tesly Cybertruck. Elon Musk ji prý vymyslel během slavného kouření marihuany Internet si utahuje z Tesly Cybertruck. Elon Musk ji prý vymyslel během slavného kouření marihuany 23. listopadu 2019 7:51

Z Tesly si aktuálně utahuje i Lego. Minimálně na australské facebookové stránce se objevil jednoduchý obrázek šedé kostky s kolečky a uštěpačným komentářem „Zaručeně nerozbitné“. Na status upozornil web Hyperbeast.

Není známo, zda marketéři naráželi na údajně „téměř neprorazitelnou” karoserii z ocelového exoskeletonu, nebo nepříjemné rozbití prý nerozbitného skla ve dveřích už na prezentaci v Los Angeles.

Doporučeno
Tesla Cybertruck má mít nerozbitná skla. Rozbila se už během živé prezentace Tesla Cybertruck má mít nerozbitná skla. Rozbila se už během živé prezentace 22. listopadu 2019 10:35

Nejde ale o první spojení Lega s nejnovějším počinem mladé elektro-automobilky. Australan Peter Blacker na svém Flickru ukázal i Cybertruck, který vyskládal ze skutečných Lego kostek. Výsledek si můžeš prohlédnout sám.

Domů
Sdílet
Diskuse