Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 22:24
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Mayweather vs. Nurmagomedov? Bookmakeři vypsali kurzy na vítěze potenciálního megazápasu

SPORT
Uložit Uložené

Jasným favoritem potenciálního zápasu je samozřejmě legendární boxer.

Je teprve tomu pár dní, co legendární americká boxer Floyd Mayweather ohlásil konec odpočinku a návrat do boje. Zápasit bychom jej přitom měli vidět už příští rok. Zatím však není známo jméno soupeře, nicméně víme, že neporažený šampion svůj comeback plánuje ve spolupráci s UFC, nejprestižnější MMA ligou na světě. 

Fanoušci proto momentálně spekulují, proti komu se Floyd mezi provazy utká, a jedním ze jmen, které se často v této souvislosti objevuje, je dagestánský MMA bojovník Khabib Nurmagomedov. Ten je rovněž dosud neporaženým šampionem a pro mnohé diváky by se jistě jednalo o atraktivní podívanou. 

Favorit je jasný

Zda k tomu skutečně dojde, je zatím ve hvězdách. Zahraniční bookmakeři však už i přesto stihli vypsat kurzy na vítěze tohoto potenciálního duelu.

Jasným favoritem zápasu je logicky boxerská hvězda Floyd Mayweather, který má u americké sázkové kanceláře @SuperBookUSA uvedený kurz -2000, což znamená, že pokud by člověk vsadil 2 000 dolarů, vyhrál by pouze 100 dolarů.

Oproti tomu v oktagonu obávaný Nurmagomedov dostal vypsaný kurz +1000, čili pokud bys vsadil 100 dolarů, mohl bys vyhrát 1 000 dolarů. Jeho doménou je totiž boj v kleci, a tak v případě čistě boxerského zápasu by byl oproti Mayweatherovi ve značné nevýhodě. 

Odveta s Conorem?

Kromě toho se však mluví i o možné boxerské odvetě mezi Floydem a slavným irským UFC bojovníkem Conorem McGregorem, kteří spolu síly v ringu poměřili v roce 2017. Jako vítěz odešel dle očekávání americký boxer.  

Žádný zápas však zatím potvrzený nebyl, a tak si na oficiální oznámení ze strany boxera či samotné organizace UFC budeme muset počkat. Ať už se však Floyd utká proti komukoliv, jistě se mu opět podaří přilákat pozornost nesmírného množství diváků. 

Doporučeno
Floyd Mayweahter oznámil návrat k zápasení. Společně s UFC připravuje něco velkolepého Floyd Mayweahter oznámil návrat k zápasení. Společně s UFC připravuje něco velkolepého 22. listopadu 2019 14:25
Domů
Sdílet
Diskuse