Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2019 7:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus zveřejnil, kolik alb prodal Kontrafakt za prvních pár hodin předprodeje

HUDBA
Uložit Uložené

Album Kontrafakt – Real Newz se včera dostalo do předprodeje a Rytmus jako pravděpodobně úplně první interpret na Slovensku zveřejnil i konkrétní číslo prodejů za prvních několik hodin.

Kontrafakt poslal včera do předprodeje svůj čtvrtý studiový projekt s názvem Real Newz, který se mezi fanoušky dostane ještě v první polovině prosince. Do té doby si ho můžeš předobjednat a pojistit si tak, že se k tobě tvůj originál dostane před Vánocemi a s podpisem. Aktuálně probíhají poslední přípravy, už známe cover, o který se po kreativní stránce postaral Dalyb, a víme, že se na albu bude nacházet 13 skladeb.

Doporučeno
Kontrafakt vydává čtvrté studiové album. Sleduj nový videoklip a předobjednávej originál Kontrafakt vydává čtvrté studiové album. Sleduj nový videoklip a předobjednávej originál 27. listopadu 2019 19:26

Ego, Rytmus a Anys včera zveřejnili i první videoklip, který nám nápadně připomněl rok 2013, kdy spatřil světlo světa track Stokujeme vonku. I ten ještě v některých posluchačích vyvolával rozpaky a smíšené pocity, protože chvíli trvalo, než si fanoušci na nové přístupy Kontrafaktu zvykli. Úspěch po stránce čísel však mluví za sebe a my doufáme, že do oficiálního rozeslání objednávek přijde ještě alespoň jeden vizuál.

Rytmus aktuálně překvapil ještě jednou, když pravděpodobně jako první slovenský rapový interpret těsně po půlnoci zveřejnil, kolik kusů CDs Real Newz se podařilo Kontrafaktu prodat v intervalu od 19:00 do 00:00. Více než 5 tisíc kusů je důkazem, že trojice z Piešťan je stále středem zájmu domácího rapového publika a trendy v předprodejích naznačují, že toto číslo ještě několikanásobně do konce kalendářního roku naroste.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Od 19:00 do 0:00 5111 kusov. Ďakujeme #RealNewzKontrafakt @kontrafakt_realnewz

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Domů
Sdílet
Diskuse