Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2019 20:31
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Cyberpunk 2077 má nabídnout sexuální scény zachycené technologií motion capture

TECH
Uložit Uložené

Hráči se na setkání s vývojáři v Polsku dozvěděli více detailů o zřejmě nejočekávanější hře roku 2020.

Cyberpunk 2077 je jednou z nejočekávanějších her příštího roku. Určitě za to může i způsob, jakým polské studio CD Projekt Red po své úspěšné sérii Witcher pracuje s očekáváním veřejnosti a marketingem.

Už víme, že jednou z hlavních postav bude digitální verze Keanu Reevese, příběh budeš moci hrát vícekrát s různě se rozvíjející zápletkou a ve hře nebudou chybět ani explicitní sexuální scény.

Doporučeno
Keanu Reeves se objeví v Cyberpunku 2077! Hvězdný herec oznámil datum vydání a ukázal se v novém traileru Keanu Reeves se objeví v Cyberpunku 2077! Hvězdný herec oznámil datum vydání a ukázal se v novém traileru 9. června 2019 22:54

Právě o těch jsme se nyní dozvěděli více. Informace ze setkání veřejnosti s vývojáři ve Varšavě shrnul PC Gamer. Opět potvrdili, že hráč bude vše vnímat z pohledu první osoby. Nebudou se tedy konat žádné „filmové“ cutscény.

Pohyby postav by však i zde měly být pořízené technologií motion capture, budou tedy poměrně věrné. Je také téměř jisté, že o Cyberpunku budeš hodně slyšet i v souvislosti s udělováním ratingu dostupnosti pro mladistvé.

Cyberpunk 2077 má ponúknuť sexuálne scény zachytené technológiou motion capture
Cyberpunk 2077 má ponúknuť sexuálne scény zachytené technológiou motion capture Zdroj: Cyberpunk.net

Uživatel Shavod, který se události údajně osobně zúčastnil, na Redditu píše, že příběh v Cyberpunku má být trochu kratší než ve Witcher 3, ale jak bylo zmíněno, budeš ho moci hrát vícekrát s jiným koncem.

Ve hře se bude střídat den a noc, během níž počítačem ovládané postavy nebudou vidět až tak dobře. Takže se snadněji nepozorovaně dostaneš do budov a na jiná místa, kde nechceš poutat pozornost.

Ovládání vozidel určitě nebude simulací, ale má být výrazně realističtější než v případě série GTA.

Hráči se také dozvěděli více o možnosti obnovovat zdraví hlavního hrdiny. Některá jídla a léky ho budou moct zvýšit okamžitě, jiným to bude nějaký čas trvat.

Také by mělo být možné zničit přibližně tři čtvrtiny okolního prostředí a šikovně pracovat se zájmem policie. Vzhledem k tomu, že děj bude zasazen do ponurého Night City, drobné prohřešky vůči občanskému soužití, například mlácení kolemjdoucích, budou přehlíženy. Změní se to však až v případě, že vytáhneš zbraň a začneš střílet.

Cyberpunk 2077 vychází pro PC, Xbox One i Playstation 4 už 16. dubna 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse