Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2019 13:51
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Simpsonovi se pravděpodobně blíží ke konci, prozradil tvůrce legendární znělky kresleného seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dále tvrdí, že popularita seriálu je jedno z jeho největších překvapení v životě.

Simpsonovi zná snad každý z nás. První epizoda populárního kresleného seriálu byla odvysílána již 17. prosince 1989, ale existovaly dokonce dříve. Na obrazovky se žlutá rodinka dostala poprvé již v roce 1987 ve formě krátkých, dvouminutových skečů.

 

Simpsonovci sa pravdepodobne blížia ku koncu, prezradil tvorca legendárnej zvučky kresleného seriálu
Simpsonovci sa pravdepodobne blížia ku koncu, prezradil tvorca legendárnej zvučky kresleného seriálu Zdroj: facebook.com/TheSimpsons

Rychle si našla řadu příznivců, skeče se proměnily na seriál, který funguje dodnes a žlutá rodinka se dostala do domu téměř každého z nás. Momentálně se vysílá 31. série a zdá se, že seriál se blíží ke svému konci, informuje Joe.

Danny Elfman, člověk, který stojí za legendární seriálovou znělkou, tak naznačil v nedávném rozhovoru. „Podle toho, co jsem slyšel, se blíží konec seriálu,“ řekl, ale dodal: „Nejsem si úplně jistý, ale vypadá to na poslední rok.“

 

Dále říká, že je podle něj úžasné, že seriál běžel tak dlouho. Tvrdí, že když šílenou znělku pro seriál tvořil, nečekal, že ji někdo někdy bude poslouchat. Nemyslel si totiž, že seriál má jakoukoli šanci. To, jak populárním se stal, popisuje jako jedno z jeho největších překvapení ve svém životě.

Těžko říci, zda má skladatel správné informace. Nakonec, Simpsonovi nyní vlastní Disney a přijde nám obzvlášť divné, že by rok po nákupu seriál ukončili. Určitě s ním mají vlastní plány, které mohou zahrnovat pauzu nebo změnu formátu. Jen těžko se ale věří, že Disney se na Simpsonovi úplně vykašle.

Doporučeno
Simpsonovi jsou nudní, zastaralí a měli by skončit. Jsou Homer s Marge vyčpělí alkoholici a jak bude vypadat konec seriálu? Simpsonovi jsou nudní, zastaralí a měli by skončit. Jsou Homer s Marge vyčpělí alkoholici a jak bude vypadat konec seriálu? 24. ledna 2019 14:17
Domů
Sdílet
Diskuse