Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2019 21:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Attila Végh i Gleb jsou hosté na albu Kontrafaktu. Rytmus a Ego postupně odhalují tracklist.

HUDBA
Uložit Uložené

Takové překvapení snad nikdo nečekal.

Vydání čtvrtého alba Kontrafaktu se nezadržitelně blíží a kromě spuštění předprodeje a vydání první skladby kluci postupně začali odhalovat jména hostů, které si zavolali, aby společně definovali současnou dobu a nastavili trend do budoucna.

Od dnešního dne je oficiální, že se na Real Newz objeví Gleb společně s MMA zápasníkem Attilou Véghem. O této skutečnosti toho momentálně víc zatím nevíme, i když jde o velké překvapení, velmi rádi si však počkáme na výsledek.

Doporučeno
Rytmus zveřejnil, kolik alb prodal Kontrafakt za prvních pár hodin předprodeje Rytmus zveřejnil, kolik alb prodal Kontrafakt za prvních pár hodin předprodeje 28. listopadu 2019 7:50

Zároveň probíhá natáčení dalšího videoklipu, ve kterém se kromě Ega a Rytmuse objeví i česká dvojice Viktor Sheen a Calin. Známe tak už jména čtyř hostů, je nám však jasné, že to ani zdaleka není vše. Vše bude jasné v průběhu následujících dní.

Nedávno Rytmus zveřejnil i číslo prodejů, které se podařilo Real Newz zaznamenat za prvních pár hodin, a my ještě připomínáme, že už tuto neděli se můžeš těšit na náš rozsáhlý rozhovor o albu, ale i všem, co mu předcházelo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

@glebzoo @veghattila V PREDAJI #StagnáciaJePomaláSmrť

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Domů
Sdílet
Diskuse