Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2019 12:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vzpomíná The Weeknd na vztah s Bellou Hadid? Nemohl usnout, když necítil její dotek

HUDBA
Uložit Uložené

Abel vydává další skladbu ze svého šestého alba. Tentokrát jde o upřímné vyznání a fanoušci věří, že adresátem je právě bývalá přítelkyně Bella Hadid.

I'm just walking by to let you know 
I can never say it on the phone
Will never let you go this time

Jak už bývá zvykem, s příchodem podzimu se vrátil i The Weeknd, který během uplynulých měsíců pracoval na šestém sólovém projektu, o kterém toho sice zatím nevíme mnoho, ale můžeme slyšet, jak asi bude znít. Před pár dny spatřila světlo světa ukázka Heartless a dnes Abel představil další, tentokrát výrazně tanečnější věc Blinding Lights.

Na rozdíl od mnoha předchozích počinů, v tomto případě věnuje text jen jedné ženě a fanoušci věří, že jde o Bellu Hadid, se kterou se rozešel, aby se dal dohromady se Selenou Gomez. Tu právě kvůli Belle opustil a i přesto, že byli spolu i podruhé, přibližně v době tvoření alba jsme se dozvěděli, že se opět rozešli.

V dohledné době by měl přijít i celý nový projekt, o kterém toho sice zatím mnoho nevíme, Vše však nasvědčuje tomu, že si The Weeknd našel své místo na hranici mezi RnB a popem. Co je nejdůležitější, neztratil při tom svou identitu. V následujících dnech by měl přijít i první videoklip z Las Vegas, zatím můžeš rotovat dva singly a čas od času na tebe možná vyskočí i Abelova spolupráce s elektrickým modelem Mercedesu.

Doporučeno
Bezcitný The Weeknd nikdy neplánoval svatbu, žen má tolik, že je už nemá kam dávat Bezcitný The Weeknd nikdy neplánoval svatbu, žen má tolik, že je už nemá kam dávat 27. listopadu 2019 10:49
Domů
Sdílet
Diskuse