Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2019 10:53
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Maniak má skladbu se Smokepurppem a Hugem Kafumbim. Jde o exkluzivní bonus k novému albu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Album Ach Ano III: Ballerbyn je venku, má to ale háček, který Maniak vysvětluje s vydáním nového tracku Life Style, kde hostuje Smokepurpp a Hugo Kafumbi.

Maniakovo album Ach Ano III: Ballerbyn je venku. Album obsahující patnáct skladeb vyšlo v pondělí a jeho detaily jsme si rozebírali v předchozím článku (k přečtení zde). Vydání doprovázela drobná chyba při nahrání na některé streamovací služby.

„Nahráli všude kromě iTunes a Tidalu špatnou verzi alba,“ vysvětlil raper. Zároveň však fanouškům dodal kompenzaci v podobě exkluzivní bonusové skladby. „Nebudeme brečet, že se nám trošku sere upload desky a uploadneme si singlíček na lepší náladu,“  uvedl na svém Instagram Story a rovnou na svůj youtubový kanál nahrál track s názvem Life Style.

Doporučeno
Maniak ukazuje nový cover a tracklist alba Ach Ano III: Ballerbyn. Bude na něm mít Protivu, PSH nebo Separa Maniak ukazuje nový cover a tracklist alba Ach Ano III: Ballerbyn. Bude na něm mít Protivu, PSH nebo Separa 19. listopadu 2019 17:11

Na ní Maniakovi hostuje známý americký raper Smokepurpp, který měl spolupráce s takovými jmény jako je XXXTENTACION, Lil Pump, Lil Yachty nebo Offset z atlanstského uskupení Migos. Na skladbě je sloka i od Huga Kafumbiho. 

A jak to vypadá s uploadem desky? „Po čtyrech dnech hledání našli chybu, údajně během soboty proběhne správná změna a můžeme všichni bangovat album na plno. Chyba byla i na Deezeru, Instagram Music, YouTube Music, jediný iTunes ji neměl,“ napsal Maniak, který dále poděkoval svým fanouškům, jejichž zprávy mu zlepšují náladu.

Domů
Sdílet
Diskuse