Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2019 16:19
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Nejstrašidelnější místa v USA. Dokument od Netflixu bude v divácích vyvolávat hrůzu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nadšenci hororového žánru by si tento připravovaný projekt neměli nechat ujít.

Horory jsou v posledních letech zcela na výsluní. Co se týče Netflixu, tomu se aktuálně velmi daří s mnoha dokumentárními seriály z kriminálního prostředí, jako například The Devil Next Door či Making a Murderer.

V kombinaci rozjetých dokumentů z dílny Netflixu a populárního hororového žánru vzniká v produkci streamovací společnosti projekt zaměřený na nejstrašidelnější místa v USA.

Jak informuje Variety, o dokumentární sérii s neznámým názvem se postará Joe Berlinger. Ten nám naposledy představil výborný dokumentární seriál Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes. V něm jsme se prostřednictvím čtyř epizod podívali na zvrácenou mysl sériového vraha Teda Bundyho, který ženské oběti lákal na svůj okouzlující šarm.

Doporučeno
Předseda Satanovy komunity: Ježíš byl satanista, podporujeme práva homosexuálů Předseda Satanovy komunity: Ježíš byl satanista, podporujeme práva homosexuálů 16. června 2019 18:15

Berlingerův nový hororový projekt portál Variety popisuje jako odvážnou a precizní studii některých z nejstrašidelnějších míst v Americe. Bližší informace však nejsou zatím známé. Kromě této novinky by měl Netflix pracovat i na seriálu, který se bude zabývat sexuálním zneužíváním v katolické církvi.

Podobných námětů jsme už sice viděli skutečně mnoho, ale pokud bude i tento připravovaný seriál podobně kvalitní jako The Keepers z roku 2017, nebudeme mít žádné námitky. Produkci seriálu bude zastřešovat Amy Berg (dokument Deliver Us from Evil) a o režii se postará Rudy Valdez (The Sentence).

Ještě než se zmíněné dokumenty dostanou na Netflix, zmíníme novinku The Confession Killer o sériovém vrahovi Henry Lee Lucasovi, který měl údajně na kontě stovky vražd. Dokumentární série bude na streamovací službě dostupná od 6. prosince 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse