Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2019 16:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Do kin jde film o Attilu Véghovi. Uvidíme, jak zvládal neúspěchy a jak se připravoval na Karlose Vémolu

SPORT
Uložit Uložené

Podívej se na první trailer, který naznačuje, čeho všeho se dočkáme.

Attila Végh má za sebou jeden z nejdůležitějších zápasů kariéry. Tomu však předcházelo i mnoho jiných úspěchů a pádů, které během dlouhých let zaznamenávali dokumentaristé, aby se mohl v roce 2020 dostat do kin film o tomto slovenském bojovníkovi.

Dnes spatřil světlo světa první trailer, který naznačuje, že nebudou chybět ani záběry z Attilova dětství a mládí, kdy ještě pravděpodobně vůbec netušil, kam to jednou může dotáhnout.

Návštěvníci kin se budou moci těšit i na množství exkluzivních záběrů ze šaten před zápasy i po nich, kam se běžný člověk nemá možnost dostat. Dokument mapuje emoce štěstí, ale i smutku, protože ne vždy vyšlo vše podle představ Attily Végha. Budeme mít možnost sledovat, jak se na jednotlivé klíčové zápasy připravoval a jak tráví běžné dny.

Celým dokumentem nás bude provázet samotný bojovník, který tímto způsobem potvrzuje nejen svůj úspěch, ale také zájem o bojové sporty u nás.

Doporučeno
Attila Végh i Gleb jsou hosté na albu Kontrafaktu. Rytmus a Ego postupně odhalují tracklist. Attila Végh i Gleb jsou hosté na albu Kontrafaktu. Rytmus a Ego postupně odhalují tracklist. 28. listopadu 2019 21:05
Domů
Sdílet
Diskuse