Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. listopadu 2019 13:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Johnny Depp mapuje skandály Michaela Jacksona z perspektivy legendární rukavice. Právě ta prý může za všechno

NEWS
Uložit Uložené

Půjde pravděpodobně o nejbizarnější dokumentární snímek, který kdy v souvislosti s Jacksonem vznikl. V plánu je muzikální formát s premiérou v lednu 2020.

Chystá se další dokumentární film o zesnulém zpěvákovi Michaelu Jacksonovi, který si po produkční stránce na starosti vzal Johnny Depp. Nepůjde ale o oficiální autorizovaný projekt, který by měl autentickým způsobem mapovat život slavného zpěváka. Důvodem je bizarní hlavní motiv celého snímku, o kterém napovídá již samotný název For the Love of a Glove.

Doporučeno
Byl Michael Jackson pedofil? Byl Michael Jackson pedofil? 13. března 2019 17:51

Život krále popu zaznamenávají tvůrci z perspektivy jeho ikonické třpytící se rukavice a výsledek bude prezentován jako muzikál s premiérou 25. ledna 2020 za velkou louží. Scenárista Julien Nitzberg pro média prozradil, že i když má za sebou několik biografií, v tomto případě hledali společně s tvůrci způsob, jakým způsobem si poradit s četnými obviněními Michaela Jacksona z obtěžování malých dětí. 

„Řekl jsem, a co tohle? Vše, z čehož byl Jackson obviněn, bylo způsobeno jeho rukavicí, která je ve skutečnosti mimozemšťan z jiné planety a živí se krví mladých paniců,“ navrhl scenárista. Výsledek by měl mapovat četné skandály zpěváka s přihlédnutím k nevysvětlitelné síle, píše The Guardian.

Doporučeno
Muž tvrdí, že je Michael Jackson, stoprocentně se mu podobá. Lidé chtějí, aby šel na DNA testy Muž tvrdí, že je Michael Jackson, stoprocentně se mu podobá. Lidé chtějí, aby šel na DNA testy 3. listopadu 2019 16:39
Domů
Sdílet
Diskuse