Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2019 15:57
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Bude novým Wolverinem Danny DeVito? Už 50 000 lidí podepsalo petici, aby ho obsadili

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nové obsazení Wolverina ještě neznáme. Možná jím bude DeVito.

Stále není jasné, kdo si v MCU (Marvel Cinematic Universe) zahraje legendárního Wolverina ze světa mutantů. Marvel se údajně snaží přesvědčit Hugha Jackmana, ale zatím není nic potvrzeno. Kandidátů je ale pochopitelně více. Spekuluje se o jménech jako Tom Hardy, Dafne Keen, Luke Evans či Daniel Radcliffe. Pro mnohé je ale želízko v ohni Danny DeVito.

Doporučeno
Marvel se údajně snaží přesvědčit Hugha Jackmana, aby v MCU hrál Wolverina Marvel se údajně snaží přesvědčit Hugha Jackmana, aby v MCU hrál Wolverina 20. září 2019 23:09

Těžko říci, zda to byl zpočátku jen mem. Dnes se ale pod petici, aby si Wolverina zahrál Danny, už podepsalo 50 000 lidí. Známému herci je již 75 let a jen těžko si ho dokážeme představit v akčním filmu. Mnohým to ale, zdá se, problém nedělá.

Petice je na webu Change.org. „Pokud má být Wolverine součástí Marvel Cinematic Universe, jediným člověkem, kdo to může zvládnout, je Danny DeVito,“ píše se v doprovodném textu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Amatör Bakış (@amatorbakis),

DeVita si mnozí pamatujeme ze šílené komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem, ale můžeš ho znát i z filmů jako Batman se vrací (1992) či Dumbo (2019). Problémem by podle jeho fanoušků neměl být ani jeho vzrůst. Pokud bychom totiž zohledňovali výšku Wolverina z komiksů, DeVito je prý přibližně stejně vysoký.

Ti, co podepsali petici, měli osobité důvody, proč tak učinili. „Podepisuji ne proto, že chci, ale proto, že musím,“ napsal jeden z nich. „Roli nemůže vzít žádný jiný herec,“ doplnil ho další. Herec se zatím k úsměvné petici nevyjádřil, píše web happymag.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Stuart Cooper, Concept Artist (@sc_concept_artist),

Domů
Sdílet
Diskuse