Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2019 18:19
Čas čtení 0:00
Vl Mi

The Hound z Game of Thrones kradl jídlo a spal ve stanu. Seriál mu změnil život

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jak sám řekl, usmálo se na něj štěstí.

Úspěšný seriál Game of Thrones z dílny HBO máme za sebou. I když poslední série nebyla podle představ fanoušků, příběhy ze světa draků a bílých chodců se zapsaly do historie. Zajímavé, nové a hlavně nevšední. Z GoT se stal jednoduše fenomén a mnohým tento seriál změnil život.

Doporučeno
Sexuální scény v Game of Thrones byly pro Emilii Clarke nepříjemné. Jason Momoa ji zakrýval nahou a chránil před tlakem od HBO Sexuální scény v Game of Thrones byly pro Emilii Clarke nepříjemné. Jason Momoa ji zakrýval nahou a chránil před tlakem od HBO 22. listopadu 2019 6:55

Například i takovému Rorymu McCannovi. Ten si v seriálu zahrál The Hounda (v českém dabingu Ohař) a přiznal, že to před seriálem neměl jednoduché. Podle vlastních slov přespával ve stanu a kradl jídlo.

Přiznal to během Game of Thrones Reunion Special, když mluvil s Conanem O'Brienem. „Byl jsem ve stanu – skutečném stanu – a občas jsem kradl jídlo,“ řekl. „Nakonec jsem dostal práci a dostal jsem se z toho. Najednou jsem jezdil v pěkném autě a hrál v nejlepší show na světě. To ukazuje, jak se vše může změnit. Úžasné,“ cituje jeho slova The Independent.

The Hound z Game of Thrones kradol jedlo a spal v stane. Až seriál mu zmenil život k lepšiemu
The Hound z Game of Thrones kradol jedlo a spal v stane. Až seriál mu zmenil život k lepšiemu Zdroj: HBO

Bylo to na Islandu. Když na tom byl již finančně lépe, vrátil se tam. „Zaplatil jsem pokuty v knihovně,“ dodal. A jak Skot skončil na Islandu? Natáčel tam film o Vikinzích a rozhodl se zůstat. Agent mu měl zavolat, pokud by přišla dobrá nabídka. Ta však nepřicházela. „No a nakonec z toho bylo 11 měsíců.“

Místní mu řekli, že je jediný člověk, co tam žije ve stanu. Pomohli mu najít si bydlení a práci. Stal se z něj nakrátko tesař. Pak však přišla show Game of Thrones a seriál mu změnil život.

Domů
Sdílet
Diskuse