Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2019 19:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kadeřnice v Košicích prodávala v práci pervitin, hrozí jí 15 let za mřížemi

NEWS
Uložit Uložené

41leté Martině z pomáhala s prodejem i o tři roky mladší kamarádka.

Ze zločinu nedovolené výroby, držení a obchodování s omamnými látkami byly obviněny dvě obyvatelky Košic, které podle deníku SME prodávaly pervitin i během výkonu své práce. 41letá kadeřnice Martina T. v současnosti čelí maximálnímu trestu ve výši 15 let poté, co v domě na Čechovově ulici našla policie 4,5 gramu metamfetaminu.

Na tomto místě podle informací kriminalistů Martina drogy i prodávala koncovým uživatelům, kteří už v její neprospěch vypovídali. V souvislosti s dealováním se zmiňuje i jméno 38leté Anity, která své kamarádce při ilegálních činnostech pomáhala, za což jí hrozí trest odnětí svobody ve výši tří až deseti let.

Doporučeno
Barber shop nabízí střih zdarma, pokud vyhraješ nad holičem ve hře FIFA 20. Pokud prohraješ, platíš dvojnásobek Barber shop nabízí střih zdarma, pokud vyhraješ nad holičem ve hře FIFA 20. Pokud prohraješ, platíš dvojnásobek 14. října 2019 22:07

Soud nejprve rozhodl, že bude kadeřnice stíhána na svobodě, což se s odstupem času zdá jako velmi špatné rozhodnutí, protože už několik týdnů o ní neslyšel ani její vlastní obhájce. Poprvé měla být vyslýchána v polovině října, podruhé v uplynulém týdnu.

Zatím není jasné, kde by se mohla dealerka tvrdých drog nacházet, podle SME prodala i svůj byt na Námestí kozmonautov, kde kriminalisté před časem našli drogy. Soudu už došla trpělivost a na 41letou Martinu vydal zatykač.

Domů
Sdílet
Diskuse