Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2019 10:03
Čas čtení 0:00
Vl Mi

E.T. se po 37 letech vrátil na Zem, aby navštívil Elliotta

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeden z nejznámějších mimozemšťanů se vrátil. A celkem se vydařil, co říkáš?

Vánoce se blíží a firmy přesně vědí, jak cílit reklamy. Ověřené klasiky, trošku nostalgie a voilà, máme tu virální reklamní spot s E.T. mimozemšťanem. Jen za dva dny má video téměř 9 000 000 zhlédnutí, můžeme tedy s klidným svědomím prohlásit, že se kampaň zatím celkem daří.

E.T. přišel opět na Zemi za Elliottem. Jelikož od premiéry filmu uběhlo již 37 let, tak je pochopitelně z chlapce dospělý muž. Dokonce má i rodinu a právě jeho děti „našly“ mimozemšťana na zahradě.

No a rodinka mu ukáže vše, co se za ten čas změnilo. Přišel internet či VR, v domácnosti se našel i tablet. Ani mimozemšťan neztratil své schopnosti, po příchodu do domu uzdravil povadlou květinku.

I E.T. se pochlubil, že si založil rodinu a Eliottovi ukázal zelený hologram. V spotu nechyběly ani nejznámější scény, jako je svítící prst či jízda na „létajícím kole“. Pokud si odmyslíme propagaci služby (která je cílem celého videa), byl by to opravdu povedený trailer na film. Dvojka filmu E.T. Mimozemšťan se však nechystá, bude ti tedy muset stačit toto krátké 4minutové video.

Domů
Sdílet
Diskuse