Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2019 20:01
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Maniak: Smack IQ 51 se rozbrečel a zamiloval se do mě

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Člen Big Bossu se po pěti dnech vyjádřil ke Smackovi, který jej nazval „raperem ze třetí ligy“.

Maniak se po pěti dnech vrátil k výpadu, který vůči němu a Black Angelice učinil Smack na svých Instagram Stories. Zakladatele labelu A51 tehdy znepokojilo, že mladý člen Big Bossu nazval skladbu na svém projektu Ach Ano III stejně jako Smack loni na svém 160 EP. Konkrétně se jednalo o track „Gelato“. „Škoda, že rapeři z třetí ligy se nedissej,“  uvedl tehdy a odpovědi se dočkal jen od DJky Black Angeliky, která jej nazval „průměrným lidsky i lyricky“. Na vyjádření Maniaka se čekalo až dodnes. 

Doporučeno
Smack se obul do Maniaka, nazval ho průměrným raperem ze třetí ligy. Nakládá i Black Angelice Smack se obul do Maniaka, nazval ho průměrným raperem ze třetí ligy. Nakládá i Black Angelice 25. listopadu 2019 20:05

Hned na úvod svých Stories věnovaných Smackovi říká, že se do něj hlava A51 v poslední době zamilovala. „Evidentně se rozbrečel, že mám stejnej název tracku jako on,“ uvedl a následně přidal několik screenů, kterými chtěl ukázat, že stejný název tracku použili i zahraniční rapeři jako Żabson, Tyler the Creator nebo Young Dolph. „Jestli chceš tvrdit, že kopírování je stejnej název tracku, tak tím pádem tvrdíš, že ty okopíroval tyhle interprety, protože tenhle track vydali dřív než ty,“ argumentoval. 

Maniak argumentoval pomocí screenů z YouTube

Maniak se vyjádřil k dissu: Smack IQ 51 se rozbrečel a zamiloval se do mě
Maniak se vyjádřil k dissu: Smack IQ 51 se rozbrečel a zamiloval se do mě Zdroj: Instagram/Moneyjak

Následně dodal, že ví, že Smack má s ním problém kvůli něčemu jinému a track Gelato je jen záminka. Svého soka následně nazval „Smack IQ 51“ a řekl, že je frustrovaný. „Jestli chceš svoje problémy řešit přese mě, tak já jsem na to ready,“ dodal odhodlaně. 

Během svého výstupu se vyjádřil i k dalším obviněním, která na něj Smack vytáhl dnes na svých Stories. Uveřejnil totiž screen jednoho ze svých fanoušků z konverzace se Smokepurppem, v níž americký raper tvrdí, že neví, kdo Maniak, s nímž má feat, je. „Hugo Kafumbi už mi poslal hotovej track, že mě tam chce přidat,“ tvrdí. „Hugo se s ním sešel ve studiu. Viděl jsem aj videa, kde spolu na tom tracku dělaj. Proto jsem do toho taky šel,“ dodal.

Maniak se vyjádřil k dissu: Smack IQ 51 se rozbrečel a zamiloval se do mě
Maniak se vyjádřil k dissu: Smack IQ 51 se rozbrečel a zamiloval se do mě Zdroj: Instagram/Smack_A51
Domů
Sdílet
Diskuse