Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2019 12:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Česká policie porazila na Instagramu slovenskou. Bratrská výzva se v závěru změnila v boj influencerů, kteří profily sdíleli

NEWS
Uložit Uložené

Soutěž měla být původně o tom, který profil na sociální síti zaujme svým obsahem víc, nakonec se změnila ve válku influencerů.

V úvodu měsíce česká a slovenská policie na sociálních sítích informovala o výzvě, která spočívala v tom, kdo dokáže na profil přilákat více nových uživatelů do konce měsíce. I přesto, že je Slovensko výrazně menší země, velmi dlouho byly výsledky těsné, dokud českou nenapadlo, že by mohla oslovit nejslavnější influencery, aby pomohli sdílením. 

Slovenská policie na Instagramu zareagovala stejně a bratrská výzva se najednou změnila ve válku známých osobností. Peťo Sagan, Lucia Javorčeková, ani slovenští rapeři nakonec strážcům zákona nedokázali dostatečně pomoci a vítězství si nakonec odnášejí Češi, kteří si taktéž vysloužili podporu od těch nejznámějších.

Doporučeno
Bratrská výzva. Česká policie chce v počtu sledujících na Instagramu překonat slovenskou Bratrská výzva. Česká policie chce v počtu sledujících na Instagramu překonat slovenskou 4. listopadu 2019 18:34

Pravdou zůstává, že oba profily zaznamenaly několikanásobný nárůst sledovatelů, díky čemuž může v současnosti policie informovat o důležitých událostech mnohem více lidí. Profil @policiaslovakia stoupl z původních 52 tisíc na 127 tisíc followerů a profil @policiecz z původních 33 tisíc na 149 tisíc. 

Česká i slovenská policie influencery lákala na to, že ten, komu se podaří vyhrát, získá podporu pro charitu. Potěšilo by nás, kdyby všichni ti, kteří v posledních dnech pomáhali policii získat followery, nyní mohli zkusit pomoci právě těmto dětem.

 Takto se naši policisté radovali z výsledků

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bratrská výzva skončila... pro obě strany úchvatně ani v nejodvážnějších představách jsme nedoufali v takový výsledek!❤ díky Vám všem, kteří jste nás podpořili a pomohli oběma státům rozšířit své fanouškovské základny, což povede k úspěšnějšímu šíření důležitých zpráv od začátku s “bratry” víme, že ať zvítězí kdokoliv, svoje charitativní projekty podpoříme stejnou měrou Vítězové jste VY!, kteří jste nám dali své “follow” ❤ A klobouček Slovákům! je nás jednou tolik a stejně jsme je pořád měli v zádech jste borci #vyhralijsme #dikyvam #neprohralnikdo #prodobrouvec #jsmebratri #dekujeme # #pomahatachranit #policiecz #policiaslovakia #dobrounoc

Príspevok, ktorý zdieľa Policie ČR (@policiecz),

Domů
Sdílet
Diskuse