Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2019 20:33
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Streamer vysílal 19 hodin 30 dní, aby překonal rekord. Přibylo mu 10 000 platících diváků

TECH
Uložit Uložené

Streamer se jmenuje Andrew „GiantWaffle“ Bodie a za měsíc dohromady odstreamoval přes 570 hodin.

Pro někoho je sedět za počítačem i pár hodin hodně. Z koukání na monitor bolí oči, ze sezení bolí záda a zadek. Navíc čas se dá využít i smysluplněji. Mnozí si tedy ani nedokáží představit, jak mohl streamer Andrew „GiantWaffle“ Bodie prosedět za počítačem 19 hodin denně. 30 dní za sebou.

Doporučeno
Hrají hry a vydělávají miliony. Streamování na Twitchi živí tisíce mladých lidí Hrají hry a vydělávají miliony. Streamování na Twitchi živí tisíce mladých lidí 7. září 2019 8:39

O tom, že se chystá pokořit rekord, jsme tě informovali před pár týdny. Dokonce se na tuto výzvu svědomitě připravoval a trénoval. Mimo jiné do domu nainstaloval speciální kamery, aby divákům nic neušlo.

Už to má za sebou, rekord se mu podařilo pokořit 30. listopadu. A čísla jsou ohromná. „Dokázali jsme to! 570 hodin,“ řekl těsně po překonání hranice. 

Stream ale ještě několik hodin pokračoval, svůj úspěch slavil s fanoušky. Dohromady ho lidé sledovali 3 miliony hodin a přibylo mu přes 10 000 subscriberů (platících sledovatelů). Jeho kanál se zároveň dostal mezi top15 na Twitchi.

Svou šílenou jízdou překonal streamera s nickem JayBigs, který denně streamoval 17 hodin. Už nyní se šušká o tom, kdo by nového krále mohl sesadit. Je to totiž docela dobrý recept na to, jak získat nové fanoušky a zviditelnit se.

Tak či onak, spát 3,5 hodiny denně a zbytek prosedět za počítačem není nejmoudřejší rozhodnutí. „Právě jsem si uvědomil, jak zvláštní bude přecházet na normální streamování,“ řekl ještě před pár dny. Nuže, streamvember, jak nazval svoji výzvu, má již za sebou. Snad si dá pořádnou regeneraci a trochu si odpočine.

Domů
Sdílet
Diskuse