Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2019 9:36
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Takto budeme podle odborníků vypadat za 20 let. Velký hrb, křečové žíly, oteklé končetiny a ekzém

NEWS
Uložit Uložené

Pracuješ za počítačem? Takto možná budeš vypadat.

Mnoho z nás pracuje v kanceláři. Denně za počítačem prosedíme hodiny. Musíme totiž odepisovat na maily, napsat zprávu z porady či vypracovat zadání. Někdy dokonce musíme zůstat déle, protože jsme nestihli všechno. No a práce nepočká.

Doporučeno
30 minut sezení u počítače je zátěž na tělo. Firmy by měly zaměstnancům zajistit více pohybu, tvrdí kondiční trenérka 30 minut sezení u počítače je zátěž na tělo. Firmy by měly zaměstnancům zajistit více pohybu, tvrdí kondiční trenérka 23. června 2019 10:37

No a komu se chce něco dělat po dlouhém dni v kanceláří? Aktivní životní styl plný sportu a pohybu není dnes zájmem každého. Nyní je v módě Netflix a sedět doma. Když toto všechno spojíme, za 20 let z nás bude Emma. Žena, kterou vytvořili odborníci a měla by být pro nás strašákem.

„Kolegyně z budoucnosti“, jak Emmu nazvali, má bílou pokožku, z uší a nosu jí vyrůstají chlupy. Ze sezení má hrb a nadváhu. Končetiny má oteklé, nechybí ani křečové žíly. Na první pohled bys ji politoval. 

Každý z nás může být za 20 let Emma, pokud nezměníme životní styl. Vše špatné, co nám může sedavé zaměstnání a lenošení způsobit, zhmotnila společnost Fellowes Brands ve spolupráci s behaviorálním futuristou Williamem Highamem a odborníky právě do Emmy.

Takto budeme podľa odborníkov vyzerať v budúcnosti. Veľký hrb, kŕčové žily a opuchnuté končatiny
Takto budeme podľa odborníkov vyzerať v budúcnosti. Veľký hrb, kŕčové žily a opuchnuté končatiny Zdroj: Fellowes Brands

Nechceš dopadnout jako ona? Měl bys tedy přemýšlet nad tím, co bys ve svém životě mohl změnit. Kde ubrat a naopak, kde bys měl přidat. Máš dostatek čerstvého vzduchu? Organizuješ si volný čas tak, abys měl dostatek pohybu? Stravuješ se zodpovědně? To už musíš vědět ty sám.

Emma samozřejmě nezobrazuje každého člověka pracujícího v kanceláři. Je ale zhmotněným obrazem toho, co tě může postihnout, pokud si nedáš pozor.

Domů
Sdílet
Diskuse