Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2019 9:19
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Rey používá Sílu na stormtroopery a Darth Sidious mluví o posledním souboji světla proti temnotě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéra se už blíží.

Spojí se v závěrečné části Kylo Ren a Rey proti Sidiousovi? Nebo je mocný sith ještě více poštve proti sobě? Oběma možnostem nasvědčují různé indicie z trailerů (například společné zničení Vaderovy masky).

Jak jsme si už ale mohli zvyknout, tvůrci v upoutávkách často diváka zavádějí, aby v něm vytvořili určitou představu o vývoji příběhu, a následně ho v kině ohromí čímsi nečekaným.

V prvním z dvojice nových televizních spotů se podíváme mimo jiné i na to, jak Rey pomocí Síly zmate mysl stormtrooperů. V sedmé epizodě se jí podařilo tímto způsobem úspěšně přesvědčit Daniela Craiga, aby ji propustil ze zajetí. Je tedy možné, že si při podobné scéně v epizodě IX malé cameo zopakuje další známá osobnost.

Se závěrem ságy o rodu Skywalkerů přichází i konečný souboj dobra se zlem, na který nás láká hlas Sidiouse. Svým smíchem a krátkými výroky v trailerech skalním nadšencům stále více zvyšuje adrenalin v krvi.

Filmaři divákům ale zřejmě vychytralého sitha ukáží „v celé kráse“ až 19. prosince 2019, kdy nás v Česku čeká premiéra. Více se o epizodě IX dočteš v následujícím vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse