Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2019 18:25
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Ubytování v korunách stromů, které posouvá hranice luxusu a výjimečnosti na nový level

Ubytování v korunách stromů, které posouvá hranice luxusu a výjimečnosti na nový level
Zdroj: Peter Pichler Architecture
KULTURA
Uložit Uložené

Vize známého architekta vyráží dech, přičemž do reality by měla být přenesena během blízkého období.

Kombinace dřeva a skla nás dokáže vždy okouzlit a v případě nejnovějšího projektu architekta Petra Pichlera to platí ne dvounásobně, ale možná i 10násobně, protože opět posouvá hranice běžně zažitých stereotypů.

Tentokrát se z italských Dolomit vydáme do oblasti Kitzbuhel, která je našincům dobře známá zejména díky perfektním sjezdovkám a službám. V tamních lesích by už zanedlouho totiž měly vyrůst „Tree Suites“ nabízející nezapomenutelný zážitek přímo v srdci nedotčené rakouské přírody.

Spojení člověka s okolní přírodou je základním kritériem tohoto projektu.

Doporučeno
Loftové bydlení z Česka, jehož minimalistický design tě ohromí hned na první pohled Loftové bydlení z Česka, jehož minimalistický design tě ohromí hned na první pohled 19. října 2019 11:02

Půjde přitom o součást 7hvězdičkového hotelu, který se rozhodl pro své věrné návštěvníky připravit něco zcela nového a neokoukaného. Výše jmenovaný tvůrce je na obdobné práce jako stvořený, o čemž tě přesvědčí zatím alespoň vizualizace, ze kterých doslova dýchá luxus, ale hlavně výjimečnost.

Domů
Sdílet
Diskuse