Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2019 19:56
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Nákupní šílenství v centru Jablonce. Prodávali tam zlevněné telefony, lidé se předbíhali a běhali po obchodu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lidé v centru Jablonce doslova běželi naproti mobilním telefonům ve slevě.

Co všechno udělá jedna sleva? To zjistili v jednom z nákupních nákupních center v samém srdci Jablonce nad Nisou. Výrobce mobilních telefonů a elektroniky Xiaomi tam totiž otevřel svou pobočku Mi Store a aby si prodejnu lidé skutečně zapamatovali, připravil si na nedělní uvítání velkou slevu na jeden mobilní telefon.

Model Redmi Note 7 128 GB, který mj. oplývá 48megapixelovým fotoaparátem, má v současnosti běžnou maloobchodní cenovku 5 199 korun, první prosincový den ho však bylo možné získat za pouhých 999 korun. Mělo to ale háček – tuto obří slevu získalo pouze prvních deset šťastlivců. A to už stálo za pořádný běh nejednomu zájemci.

Doporučeno
Velký přehled bank, které podporují Apple Pay a Google Pay. Zjišťovali jsme, kdy se přidají poslední z nich Velký přehled bank, které podporují Apple Pay a Google Pay. Zjišťovali jsme, kdy se přidají poslední z nich 8. listopadu 2019 11:07

O tom svědčí i videozáznam, který se v prostorách obchodního centra podařilo natočit jednomu z návštěvníků. Zachycuje dav lidí, kteří utíkají k obchodu, předbíhají se a snaží se být těmi, kdo uloví telefon ve výrazné slevě. Spustilo se hotové davové šílenství. Levného telefonu chtiví zákazníci běhali po eskalátorech a zablokovali celý prostor v okolí prodejny.

„Beru si s sebou jídlo, batoh a cestujem do Jablonce. Vezmu s sebou aspoň sedm lidí, ať každý máme, budu tam už od čtyř od rána, těším se, je to skoro zadáčo, super, vyplatí se,“ napsal na stránky ještě před akcí jeden z účastníků.

Přesto byl obchodní dům na tuto akci z hlediska bezpečnosti připraven podle slov ředitele Aleše Stupky velmi dobře. „Domnívám se, že jsme to zvládli velmi dobře. Posílili jsme ostrahu a udělali jsme maximum pro to, aby celá akce proběhla pro zákazníky dobře. Podobné tlačenice nejsou časté, ale pokud některý z obchodů přijde s velmi zajímavou nabídkou, stává se to,“ uvedl pro tn.cz.

 
 

Domů
Sdílet
Diskuse