Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2019 7:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Attila Végh: Kdybych lidem řekl, kolik jsem vydělal za Vémolu, tak by se zasmáli a řekli by, že jsem určitě za tolik nešel

SPORT
Uložit Uložené

Slovenský bojovník v nedávném rozhovoru vyvrátil fámy o tom, kolik peněz dostal za zápas s Karlosem Vémolou.

Po „zápase století“ v O2 aréně v rámci akce Oktagon 15 mnoho médií včetně REFRESHERu informovalo, že si Attila Végh odnesl za výhru více peněz, než byla pravda. Nesprávně jsme napsali, že slovenský bojovník vydělal 1,5 milionu korun. V nedávném rozhovoru pro extra.cz Végh tuto částku vyvrátil. 

Za skalp v podobně českého šampiona Karlos Vémola nedostal podle jeho slov ani 40 tisíc eur (v přepočtu zhruba 1 milion korun), konkrétní částku ale neřekl: „Mohu ale lidi uklidnit, že jsem tolik nedostal. Můj výdělek nešel přes milion korun. Kdybych lidem řekl, kolik jsem vydělal, tak by se zasmáli a řekli by, že jsem určitě za tolik nešel, “ zažertoval zápasník na téma financí.

Doporučeno
10 nejlepších zápasů Attily Végha 10 nejlepších zápasů Attily Végha 5. listopadu 2019 20:04

Původní nesprávná informace pochází z MMA portálů, které, zdá se, zveřejňovaly nepravdivé informace. „Četl jsem články, že jsem měl vydělat 2 miliony korun, resp. 80 tisíc euro, což ale nevím, kde vzali. Vůbec jsem tolik neměl. Nechci ani říkat, kolik jsem dostal, protože mě také nezajímá, kdo kolik vydělává,“ řekl Végh pro extra.cz.

Zároveň tuto příležitost využil a postěžoval si na poměry v bojových sportech v našich končinách. „Celkově je to velmi špatné a na československé scéně ještě horší. Když si vezmeme přípravu, kde se musí člověk tři měsíce připravovat, jít na kemp, dodržovat stravu, chodit na tréninky, tak to vyjde na šestkrát víc, než to, co dostanete za ten zápas.“

Opět potvrdil i to, že zatím nad odvetou s Karlosem Vémolou nepřemýšlí a je spokojen s tím, jak to je. Zároveň nechává věci otevřené a konstatuje, že ani Karlos nikdy žádnému soupeři odvetu nedaroval.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),

Domů
Sdílet
Diskuse