Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2019 16:02
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Renne Dang: Drogy nejsou pro hloupý lidi (Rozhovor)

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Jak probíhal proces nahrávání nové desky, z jakého důvodu fotil cover své nové desky ve vodě a proč si myslí, že Češi jsou vtipní rasisté? I na to nám odpověděl raper Renne Dang.

Renne Dang je výrazná tvář labelu Blackwood a český interpret s vietnamskými kořeny, který se za rapera překvapivě zase tolik nepovažuje„Raper je rozporuplný. Přijde mi, že nová deska je hodně zpívaná, nemyslím si, že je to žánrově čistě rap, ale v dnešní době se ty žánry úplně stírají,“ uvedl na začátku rozhovoru.

Právě druhé sólové desce nazvané THÁI se rozhovor věnoval na začátku. „Desku jsem začal psát, když jsem minulý rok odstátnicoval, 90 procent té desky vznikalo tak, že jsem se ráno vzbudil a živil mě rap. Jediný zájem bylo odjet koncert, nějaké spolupráce co k tomu patří. Je to hodně uvolňující pocit, makat sám na sebe, ale není to pro každého,“ myslí si Dang.

Doporučeno
Emma Smetana: Neznám nikoho, kdo fetuje míň než já (Rozhovor) Emma Smetana: Neznám nikoho, kdo fetuje míň než já (Rozhovor) 3. listopadu 2019 19:09

Rapera jsme se zeptali také na velmi osobní témata – například jeho názor na drogy, jaký má vztah s otcem, zda si myslí, jestli jsou Češi rasisté a i o snech, které si chtěl splnit a jak chce, aby působila na posluchače a fanoušky jeho hudba. „Tady ti ukazuju kluka, který nebyl nikdy v ničem extrémně dobrej, ale prostě si to vydřel. Ať si z mých věcí lidi vezmou sami co chtějí, ale tohle je to co chci, aby to vyzařovalo,“ přiznal.

Domů
Sdílet
Diskuse