Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 16:18
Čas čtení 1:07
Dominik Vetrák

Znetvořený Rami Malek si hraje na Boha. První trailer pro poslední Craigovu bondovku No Time to Die slibuje epické vyvrcholení

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oficiální trailer pro nového Jamese Bonda je plný explozivní akce, záporáka Ramiho Maleka a krásných žen.

Před dvěma dny dorazil krátký teaser slibující příchod traileru na středu. Dnes jsme se také dočkali, že ho MGM a Sony vypustily pár hodin po zveřejnění 6 character posterů (prohlédnout si je můžeš níže v galerii). 

Daniel Craig nám před pár dny potvrdil, že No Time to Die je skutečně jeho posledním Bondem, takže nás do pár let čeká čerstvá tvář. Ještě předtím se však můžeme těšit na výjimečného Bonda. Záporáka přeci hraje Rami Malek a scénář se šperkoval dlouhá léta (upravovala ho i Mary Waller-Bridge – tvůrkyně seriálu Fleabag). Nový Bond se do kin dostane 5 let po posledním díle od Sama Mendese, takže od něj očekáváme vysokou kvalitu.

O ději víme kromě informací z traileru tolik, že Malekův záporák by ve filmu měl mít speciální novou technologii, která bude opět ohrožovat lidstvo. Agent 007 bude muset vyřešit únos vědce, ale nic nebude tak, jak by to mohlo na první pohled vypadat. 

Madeleine Swann (Léa Seydoux) navštíví Blofeld (Christoph Waltz) ve vězení a bude chtít informace o Malekově postavě. Několik zdrojů také přišlo s informací, že Bond (Daniel Craig) by si měl užívat zasloužený odpočinek na Jamajce, ale s prosbou o pomoc za ním dorazí agent Felix Leiter (Jeffrey Wright), čemuž nahrávají i záběry níže.

Za režií stojí Cary Fukunaga (Temný případ, Beasts of No Nation) a kromě výše zmíněných herců se ve filmu objeví i Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen či Dali Benssalah. Premiéra snímku je u nás naplánována na 8. dubna 2020 a pro více informací klikej sem.



V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé dobrodružné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
Zpět
Sdílet
Diskuse