Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 22:10
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Vodič v Drive Thru zatrúbil na okoloidúcu ženu. Oľutoval to vo chvíli, keď vystúpil jej frajer, prišiel k jeho autu a vynadal mu

NEWS
Uložit Uložené

Zjavne nečakal, že slečna je v mekáči sama.

V austrálskom predmestí Ellenbrook zachytila kamera na palubnej doske zvláštnu situáciu. Z auta vystúpi mladá žena, ktorá sa prejde pomedzi ostatné autá. Jeden zo šoférov na ňu opakovane zatrúbi, podľa videa sa zdá, že na ňu aj niečo zakričí z okna, pretože sa mu za nechcené poznámky a trúbenie odvďačí vulgárnym gestom. Sotva sa na neho pozrie. Aby toho nebolo málo, keď slečna zmizne z dohľadu, z jej auta vystúpi statný mladík, ktorý je zjavne jej priateľom. Zamieri si to rovno k „lichotníkovi,“ ktorý trúbenie čoskoro oľutuje.

Otvoril dvere a vynadal mu

Nahnevaný priateľ prejde k šoférovi a zo strany spolusediaceho si otvorí dvere. Zdá sa, že vodiča udrie a potom mu ešte nadáva, napokon s hnevom zabuchne dvere a vráti sa do svojho auta. 

Doporučeno
Za pískání na ženy či muže na ulici tě ve Francii čeká pokuta ve výši až 750 eur. Nový zákon chce, aby se lidé cítili bezpečněji Za pískání na ženy či muže na ulici tě ve Francii čeká pokuta ve výši až 750 eur. Nový zákon chce, aby se lidé cítili bezpečněji 25. května 2018 18:17

V druhej časti videa stojí spomínaný párik už v rade do McDonald's Drive Thru. Slečna si vystúpi s telefónom v ruke, jej priateľ si to napokon strihne cez kríky a obrubník. Nie je jasné, či sa dvojica pohádala, alebo sa len snažia predbehnúť.

Domů
Sdílet
Diskuse