Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 11:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd olizuje halucinogenní žábu, zpěvák si nadrogovaný užívá v Las Vegas

HUDBA
Uložit Uložené

Abel je oficiálně zpět a čekáme už jen na to, který pátek bude ten vyvolený, aby spatřilo světlo světa jeho další album.

The Weeknd je oficiálně zpět a dokázal to hned dvěma novými skladbami. První s názvem Heartless je spíše pro každého, kdo Abela sleduje již od vydání Trilogy, druhá Blinding Lights spíše pro fanoušky, kteří jsou s kanadským R&B  zpěvákem od časů Earned It – je tedy výrazně popovější, s rádiovými prvky a méně osobní. 

Dobrou zprávou proto je, že nyní dostává vizuální zpracování právě první jmenovaná věc. Již před zhruba dvěma týdny někteří fanoušci viděli The Weeknda běžet ulicemi Las Vegas za doprovodu kamery a dnes již víme, za jakým účelem. V novém klipu si Abel užívá život svobodného člověka v kasinech a později se retrospektivně dostáváme k momentu, kdy olizuje halucinogenní žábu, což najednou vysvětluje jeho chování. 

Zatím není jisté, kdy přesně, ale ve velmi krátké době by měl přijít i celý projekt. Tak jako každý obrovský zámořský interpret, i The Weeknd ho vydá během páteční noci, je však otázkou, zda to bude už ta nejbližší nebo některá jiná do konce kalendářního roku. 

Doporučeno
Vzpomíná The Weeknd na vztah s Bellou Hadid? Nemohl usnout, když necítil její dotek Vzpomíná The Weeknd na vztah s Bellou Hadid? Nemohl usnout, když necítil její dotek 29. listopadu 2019 12:49
Domů
Sdílet
Diskuse